Ünlü oyuncu Shelley Duvall hayatını kaybetti

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.07.2024 - 19:41, Güncelleme: 12.07.2024 - 19:41
 

Ünlü oyuncu Shelley Duvall hayatını kaybetti

The Shining" filmi ile üne kavuşan ünlü oyuncu Shelley Duvall'dan kötü haber geldi. Shelley Duvall 75 yaşında hayatını kaybetti.
Tarihe kült bir korku filmi olarak geçen, Stephen King'in kitabından uyarlanan "The Shining" filminin ünlü yıldızı Shelley Duvall, 75 yaşında yaşamını yitirdi. Texaslı oyuncu Duvall, Blanco kentinde evinde hayat gözlerini yumdu. Ölüm sebebi, arkadaşı aktör Gary Springer tarafından diyabetten oluşan komplikasyon olarak belirtildi. Duvall'ın eşi Dan Gilroy, oyuncunun ölümüne ilişkin yaptığı açıklamada, "Sevgili, tatlı, harika hayat arkadaşım, ortağım ve dostum dün gece aramızdan ayrıldı." ifadesini kullandı.
The Shining" filmi ile üne kavuşan ünlü oyuncu Shelley Duvall'dan kötü haber geldi. Shelley Duvall 75 yaşında hayatını kaybetti.

Tarihe kült bir korku filmi olarak geçen, Stephen King'in kitabından uyarlanan "The Shining" filminin ünlü yıldızı Shelley Duvall, 75 yaşında yaşamını yitirdi.


Texaslı oyuncu Duvall, Blanco kentinde evinde hayat gözlerini yumdu. Ölüm sebebi, arkadaşı aktör Gary Springer tarafından diyabetten oluşan komplikasyon olarak belirtildi.

Duvall'ın eşi Dan Gilroy, oyuncunun ölümüne ilişkin yaptığı açıklamada, "Sevgili, tatlı, harika hayat arkadaşım, ortağım ve dostum dün gece aramızdan ayrıldı." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.