Yiğit, Bilbordları işlettirdiği yayın kuruluşundan açıklama yaptı!

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.09.2024 - 14:09, Güncelleme: 07.09.2024 - 22:24
 

Yiğit, Bilbordları işlettirdiği yayın kuruluşundan açıklama yaptı!

Yavuz Ağıralioğlu’nun çalışmalarına başladığı siyasi partinin, Düzce il başkanlığı belirleme çalışmalarının Düzce Belediyesi İştirak Şirketi BELTAŞ’ta ki ofiste yapıldığına ilişkin haberlerin ardından, Şirket adına Üzeyir Yiğit, billboardların işletmeciliğini yapan şirketin internet sitesinden açıklama yaptı.
Açıklamasında habercilik dersi de veren Yiğit, geçmişte hakkında çıkan haberler gibi bu iddiaları da yalanladı. Genel Başkan Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu döneminde Alperen Ocakları Genel Başkanlığı yapan ardından İYİ Parti kurucular kurulunda yer alan ve TBMM İYİ Parti Grup Başkan Vekili görevini yürüten ancak partisinin kuruluş amacının dışına çıktığını belirterek partisinden istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kurmak için harekete geçti. İllerde teşkilatlanma çalışmaları yürüten Ağıralioğlu’nun Düzce’deki teşkilatlanma çalışmalarını Düzce Belediyesi şirket yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Yiğit ve Belediye personeli olan ve Ağıralioğlu ile yakınlığıyla tanınan Muhammet Doğan Kaya’nın,  iştirak şirketi BELTAŞ ofisinde gerçekleştirdiğine dair iddiaların yer aldığı haberler üzerine Yiğit açıklama yaptı.  Açıklamasını billboardları işleten şirketin sitesinden yaptı BELTAŞ tarafından işletilen ve müşteriler arandığında kendisinin cep telefonu numarasının müşteriye verildiği Yiğit,  yine kendisi tarafından Bilboardların işletmeciliğinin verildiği şirketin internet sitesinden açıklama yaptı.  Üzeyir Yiğit iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Daha önce hakkında çıkan birçok iddialar gibi bu iddiaları da yalanlayan Üzeyir Yiğit yaptığı açıklamasında ayrıca gazetecilik dersi vermeyi de ihmal etmedi.
Yavuz Ağıralioğlu’nun çalışmalarına başladığı siyasi partinin, Düzce il başkanlığı belirleme çalışmalarının Düzce Belediyesi İştirak Şirketi BELTAŞ’ta ki ofiste yapıldığına ilişkin haberlerin ardından, Şirket adına Üzeyir Yiğit, billboardların işletmeciliğini yapan şirketin internet sitesinden açıklama yaptı.

Açıklamasında habercilik dersi de veren Yiğit, geçmişte hakkında çıkan haberler gibi bu iddiaları da yalanladı. Genel Başkan Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu döneminde Alperen Ocakları Genel Başkanlığı yapan ardından İYİ Parti kurucular kurulunda yer alan ve TBMM İYİ Parti Grup Başkan Vekili görevini yürüten ancak partisinin kuruluş amacının dışına çıktığını belirterek partisinden istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kurmak için harekete geçti. İllerde teşkilatlanma çalışmaları yürüten Ağıralioğlu’nun Düzce’deki teşkilatlanma çalışmalarını Düzce Belediyesi şirket yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Yiğit ve Belediye personeli olan ve Ağıralioğlu ile yakınlığıyla tanınan Muhammet Doğan Kaya’nın,  iştirak şirketi BELTAŞ ofisinde gerçekleştirdiğine dair iddiaların yer aldığı haberler üzerine Yiğit açıklama yaptı. 

Açıklamasını billboardları işleten şirketin sitesinden yaptı
BELTAŞ tarafından işletilen ve müşteriler arandığında kendisinin cep telefonu numarasının müşteriye verildiği Yiğit,  yine kendisi tarafından Bilboardların işletmeciliğinin verildiği şirketin internet sitesinden açıklama yaptı.  Üzeyir Yiğit iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Daha önce hakkında çıkan birçok iddialar gibi bu iddiaları da yalanlayan Üzeyir Yiğit yaptığı açıklamasında ayrıca gazetecilik dersi vermeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.