Sigara bir zam daha geldi! Eylül Güncel sigara fiyatları!

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.09.2024 - 00:43, Güncelleme: 08.09.2024 - 00:43
 

Sigara bir zam daha geldi! Eylül Güncel sigara fiyatları!

Sigara fiyatlarına pes pese gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Sigara fiyatlarına peş peşe gelen zamlara bir yenisi daha eklendi.
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Philip Morris (PM) ve JT| sigara gruplarına gelen zamlar sonrası BAT grubuna da zam geldiğini duyurdu. Sigara tiryakilerini ilgilendiren bir zam haberi daha ilan edildi. BAT grubu sigaralarına da zam geldi. Yeni güncellemeye göre en yüksek sigara fiyat 90 liraya kadar dayandı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Philip Morris (PM) ve JT| sigara gruplarına gelen zam haberleri sonrası BAT grubuna da zam geldiğini açıkladı. EN PAHALI SİGARA 89 LİRA OLDU! Yeni sigara fiyat listesine göre, British Amerikan Tobacco sigara grubunun en pahalı sigarası 89 TL, en ucuz sigarası ise 68 TL oldu. BAT grubunun en Gök tercih edilen sigaralarından olan birinin fiyatı 82 TL olurken en ucuz sigarası ise 71 TL  oldu
Sigara fiyatlarına pes pese gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Sigara fiyatlarına peş peşe gelen zamlara bir yenisi daha eklendi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Philip Morris (PM) ve JT| sigara gruplarına gelen zamlar sonrası BAT grubuna da zam geldiğini duyurdu. Sigara tiryakilerini ilgilendiren bir zam haberi daha ilan edildi. BAT grubu sigaralarına da zam geldi. Yeni güncellemeye göre en yüksek sigara fiyat 90 liraya kadar dayandı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Philip Morris (PM) ve JT| sigara gruplarına gelen zam haberleri sonrası BAT grubuna da zam geldiğini açıkladı.

EN PAHALI SİGARA 89 LİRA OLDU!
Yeni sigara fiyat listesine göre, British Amerikan Tobacco sigara grubunun en pahalı sigarası 89 TL, en ucuz sigarası ise 68 TL oldu. BAT grubunun en Gök tercih edilen sigaralarından olan birinin fiyatı 82 TL olurken en ucuz sigarası ise 71 TL  oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.