7 yıl sonra setlere dönüyor! İşte Sinem Kobal'ın yeni projesi

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.07.2024 - 19:40, Güncelleme: 12.07.2024 - 19:40
 

7 yıl sonra setlere dönüyor! İşte Sinem Kobal'ın yeni projesi

Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmesinin ardından ekranlara ara verme kararı alan Sinem Kobal, setlere dönmeye hazırlanıyor. Sinem Kobal, Her Şeyin Başı Merkür adlı film ile hayranlarının karşısına çıkacak.
Kenan İmirzalıoğlu ile evliliğinden iki kızı dünyaya gelen Sinem Kobal setlere ara verdi ve vaktini ailesiyle geçirmeye başladı. Sinem Kobal'ın hayranlarını sevindiren bir haber geldi. SİNEM KOBAL SETLERE DÖNÜYOR Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçtiğimiz haftalarda Karşılaşmalar dizisinde konuk oyuncu olan Kobal, 7 yıllık aranın ardından film projesine imza attı. Güzel oyuncu, Her Şeyin Başı Merkür isimli filmde savaş muhabiri olma hayali kuran ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan eğlenceli bir genç kız olan Elif'in hikayesini anlatan Ayşe Balıbey'in astrolojik komedi türündeki "Her Şeyin Başı Merkür" adlı kitabından yola çıkılarak çekilecek. Öte yandan Sinem Kobal'ın partneri için de görüşmeler devam ediyor.
Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmesinin ardından ekranlara ara verme kararı alan Sinem Kobal, setlere dönmeye hazırlanıyor. Sinem Kobal, Her Şeyin Başı Merkür adlı film ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Kenan İmirzalıoğlu ile evliliğinden iki kızı dünyaya gelen Sinem Kobal setlere ara verdi ve vaktini ailesiyle geçirmeye başladı. Sinem Kobal'ın hayranlarını sevindiren bir haber geldi.

SİNEM KOBAL SETLERE DÖNÜYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçtiğimiz haftalarda Karşılaşmalar dizisinde konuk oyuncu olan Kobal, 7 yıllık aranın ardından film projesine imza attı. Güzel oyuncu, Her Şeyin Başı Merkür isimli filmde savaş muhabiri olma hayali kuran ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan eğlenceli bir genç kız olan Elif'in hikayesini anlatan Ayşe Balıbey'in astrolojik komedi türündeki "Her Şeyin Başı Merkür" adlı kitabından yola çıkılarak çekilecek.

Öte yandan Sinem Kobal'ın partneri için de görüşmeler devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.