X'de yeni değişimler yolda: 'Beğenmedim' özelliği geliyor

Dünya (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.07.2024 - 17:47, Güncelleme: 11.07.2024 - 17:47
 

X'de yeni değişimler yolda: 'Beğenmedim' özelliği geliyor

Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X'te, yeni bir dönüşümün yolda olduğu iddia edildi. Buna göre, X'e, 'beğenmedim' özelliği geldiği belirtildi.
Sosyal medya platformu X'in, beğenilerin yanına dislike (beğenmedim) düğmesi getirmek için testlere başlandığı iddia edildi. X Daily News'in haberine göre platform şu anda bir beğenmeme butonunu test ediyor, sızıntılar ayrıca bu butonun nasıl görünebileceğini de gösteriyor. AŞAĞI DOĞRU BİR OK İŞARETİ İddiaya göre beğenmeme butonu, beğen butonundaki kalp şeklindeki tepki butonunu gibi olacak ancak aşağı doğru bir ok işareti çıkacak. KULLANICILAR HEMFİKİR! Kesin olmasa da, X'e bir beğenmeme butonunun gelme olasılığı, kullanıcıların bunun "kötü bir fikir" olduğu konusunda hemfikir olmasına neden oldu.
Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X'te, yeni bir dönüşümün yolda olduğu iddia edildi. Buna göre, X'e, 'beğenmedim' özelliği geldiği belirtildi.

Sosyal medya platformu X'in, beğenilerin yanına dislike (beğenmedim) düğmesi getirmek için testlere başlandığı iddia edildi.

X Daily News'in haberine göre platform şu anda bir beğenmeme butonunu test ediyor, sızıntılar ayrıca bu butonun nasıl görünebileceğini de gösteriyor.

AŞAĞI DOĞRU BİR OK İŞARETİ

İddiaya göre beğenmeme butonu, beğen butonundaki kalp şeklindeki tepki butonunu gibi olacak ancak aşağı doğru bir ok işareti çıkacak.


KULLANICILAR HEMFİKİR!

Kesin olmasa da, X'e bir beğenmeme butonunun gelme olasılığı, kullanıcıların bunun "kötü bir fikir" olduğu konusunda hemfikir olmasına neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.