Tanyeli 11 yıllık eşine "git hayatını kur" dedi! 1,5 yıldır kanserle savaşıyor

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.07.2024 - 15:13, Güncelleme: 23.07.2024 - 15:13
 

Tanyeli 11 yıllık eşine "git hayatını kur" dedi! 1,5 yıldır kanserle savaşıyor

Oryantal Tanyeli eşi İlker Sünnili hakkında konuştu. Dikkat çekici açıklamalarda bulunan Tanyeli, eşi İlker Sünnili'yle ilgili itirafta bulundu.
Bir süredir kanser hastalığı tedavisi gören oryantal Tanyeli, eşi İlker Sünnili ile evliliklerinin 11'inci yılını önceki akşam Beyoğlu'nda, düzenlemiş oldukları bir partiyle kutladılar. Oryantal Tanyeli burada, eşi İlker Sünnili'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. TANYELİ'DEN AĞLATAN İTİRAF Açıklamada bulunan Tanyeli, "Bugün bizim için çok güzel bir gün. Çok zorlu bir mücadele veriyoruz 1.5 yıldır. Yaşayan kadar yanında olanlar için de çok ağır bir süreç. Çok hırçınlaştım, çok öfkeli anlarım oldu. Bu süreçte birkaç kez eşime dedim ki; 'Git kendi hayatını kur. Ben kendime katlanamıyorum, başkasının bana katlanması daha zor'. Ama gitmedi." dedi. Tanyeli aynı zamanda, "İlker eski eşini de kanserden kaybetti. Çok talihsiz bir adam. Şimdi de bu süreci benimle yaşıyor, yine de bırakmadı beni. Ama ben güçlüyüm, atlatacağım." açıklamasında da bulundu İlker Sünnili de, "Harika zamanlarımız da, zor zamanlarımız da oldu. Hayat bir şeklide devam ediyor. Zor bir süreç atlatıyoruz. Bugünler de geçecek. Ben yapmam gereken neyse onu yapıyorum." ifadesini kullandı.
Oryantal Tanyeli eşi İlker Sünnili hakkında konuştu. Dikkat çekici açıklamalarda bulunan Tanyeli, eşi İlker Sünnili'yle ilgili itirafta bulundu.

Bir süredir kanser hastalığı tedavisi gören oryantal Tanyeli, eşi İlker Sünnili ile evliliklerinin 11'inci yılını önceki akşam Beyoğlu'nda, düzenlemiş oldukları bir partiyle kutladılar. Oryantal Tanyeli burada, eşi İlker Sünnili'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TANYELİ'DEN AĞLATAN İTİRAF
Açıklamada bulunan Tanyeli, "Bugün bizim için çok güzel bir gün. Çok zorlu bir mücadele veriyoruz 1.5 yıldır. Yaşayan kadar yanında olanlar için de çok ağır bir süreç. Çok hırçınlaştım, çok öfkeli anlarım oldu. Bu süreçte birkaç kez eşime dedim ki; 'Git kendi hayatını kur. Ben kendime katlanamıyorum, başkasının bana katlanması daha zor'. Ama gitmedi." dedi.

Tanyeli aynı zamanda, "İlker eski eşini de kanserden kaybetti. Çok talihsiz bir adam. Şimdi de bu süreci benimle yaşıyor, yine de bırakmadı beni. Ama ben güçlüyüm, atlatacağım." açıklamasında da bulundu

İlker Sünnili de, "Harika zamanlarımız da, zor zamanlarımız da oldu. Hayat bir şeklide devam ediyor. Zor bir süreç atlatıyoruz. Bugünler de geçecek. Ben yapmam gereken neyse onu yapıyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.