Polis denetledi kostümlü motor kurye uyardı

Röportaj (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.04.2024 - 12:21, Güncelleme: 07.04.2024 - 13:41
 

Polis denetledi kostümlü motor kurye uyardı

Bayram yoğunluğunda sürücülere farklı uyarı.
Ramazan bayramı yoğunluğunun karayollarında başlamasıyla birlikte sürücüleri kazalara karşı uyarmak için Düzceli motor kurye değişik bir farkındalık çalışmasına imza attı. TEM Otoyolu Düzce kesiminde dinlenme tesisine elinde tırpanı, maskesi ve siyah montu ile gelen motor kurye Azrail kostümüyle sürücüleri hız yapmamaları ve emniyet kemerini takmaları konusunda uyarılarda bulundu. Trafik ekiplerinin denetim yaptığı noktada sürücüleri üzerindeki pankartla karşılayan Azrail kostümlü motor kurye ilgi odağı oldu.  Ramazan Bayramının 9 günlük tatilini memleketlerinde yakınlarıyla birlikte geçirmek isteyenler, karayollarında yoğunluğa neden oluyor. Özellikle Avrupa ile Anadolu arasında en önemli karayolu geçişi olan Düzce kesiminde araç yoğunluğu yaşanırken, bu yoğunlukta acı haberlerin olmaması için Düzceli motor kurye Resul Gür, otoyol üzerinde bulunan dinlenme tesislerinde farkındalık çalışmasına imza attı. Resul Gür, elinde tırpanı, maskesi ve siyah montu ile Azrail şekline girerek, memleketlerine gitmek için yola çıkan sürücüleri boynuna astığı “Emniyet kemerini tak, yavaş git, bana iş çıkartma” yazılı pankartı ile sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Azrail kostümü giyen motor kuryeyi gören vatandaşlardan bazıları ise o anları cep telefonu ile çekerken, Resul Gür, tesislerde bulunanlarında dikkatlerinin odağı oldu.  “Şeker Bayramı acı olmasın” Resul Gür, yaptığı farkındalık çalışması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ben motor kurye olarak çalışıyorum. Ben ve arkadaşlarım defalarca kazalara maruz kalıyoruz. Birçok arkadaşımı da bu kazalarda kaybettim. Bayram nedeniyle karayollarında da yoğunluk oluştu. Bende şeker bayramının acıya dönüşmemesi için böyle bir farkındalığa imza attım” diye konuştu. Polisler denetledi, kostümlü Azrail uyardı Ayrıca karayolunda kazaların meydana gelmemesi için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge trafik denetleme şube müdürlüğü ekipleri de denetimlerine hız verdi. Tesis çıkışında polislerinde denetim yaptığı noktaya da giden Azrail kostümlü Resul Gür, burada da sürücülere pankartı ile uyarılarda bulundu.
Bayram yoğunluğunda sürücülere farklı uyarı.

Ramazan bayramı yoğunluğunun karayollarında başlamasıyla birlikte sürücüleri kazalara karşı uyarmak için Düzceli motor kurye değişik bir farkındalık çalışmasına imza attı. TEM Otoyolu Düzce kesiminde dinlenme tesisine elinde tırpanı, maskesi ve siyah montu ile gelen motor kurye Azrail kostümüyle sürücüleri hız yapmamaları ve emniyet kemerini takmaları konusunda uyarılarda bulundu. Trafik ekiplerinin denetim yaptığı noktada sürücüleri üzerindeki pankartla karşılayan Azrail kostümlü motor kurye ilgi odağı oldu. 



Ramazan Bayramının 9 günlük tatilini memleketlerinde yakınlarıyla birlikte geçirmek isteyenler, karayollarında yoğunluğa neden oluyor. Özellikle Avrupa ile Anadolu arasında en önemli karayolu geçişi olan Düzce kesiminde araç yoğunluğu yaşanırken, bu yoğunlukta acı haberlerin olmaması için Düzceli motor kurye Resul Gür, otoyol üzerinde bulunan dinlenme tesislerinde farkındalık çalışmasına imza attı. Resul Gür, elinde tırpanı, maskesi ve siyah montu ile Azrail şekline girerek, memleketlerine gitmek için yola çıkan sürücüleri boynuna astığı “Emniyet kemerini tak, yavaş git, bana iş çıkartma” yazılı pankartı ile sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Azrail kostümü giyen motor kuryeyi gören vatandaşlardan bazıları ise o anları cep telefonu ile çekerken, Resul Gür, tesislerde bulunanlarında dikkatlerinin odağı oldu. 

“Şeker Bayramı acı olmasın”
Resul Gür, yaptığı farkındalık çalışması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ben motor kurye olarak çalışıyorum. Ben ve arkadaşlarım defalarca kazalara maruz kalıyoruz. Birçok arkadaşımı da bu kazalarda kaybettim. Bayram nedeniyle karayollarında da yoğunluk oluştu. Bende şeker bayramının acıya dönüşmemesi için böyle bir farkındalığa imza attım” diye konuştu.

Polisler denetledi, kostümlü Azrail uyardı
Ayrıca karayolunda kazaların meydana gelmemesi için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Bölge trafik denetleme şube müdürlüğü ekipleri de denetimlerine hız verdi. Tesis çıkışında polislerinde denetim yaptığı noktaya da giden Azrail kostümlü Resul Gür, burada da sürücülere pankartı ile uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.