Pelin Karahan'la Bedri Güntay ev sahipleriyle davalık oldular!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.07.2024 - 19:58, Güncelleme: 05.07.2024 - 19:58
 

Pelin Karahan'la Bedri Güntay ev sahipleriyle davalık oldular!

Pelin Karahan'la Bedri Güntay 2020 yılında kiraladıkları evlerinin sahipleriyle davalık oldular. Pelin Karahan ile Bedri Güntay ev için 3 yıllık kirayı peşin ödemişlerdi.
Oyuncu Pelin Karahan ile iş insan Bedri Güntay, 3 yıllık kirasını peşin ödedikleri evlerinin sahibiyle davalık oldular. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Murat-Açelya Öztürk çifti 2020 yılında evlerini Pelin Karahan ile Bedri Güntay'a kiraladılar. Kira sözleşmesinin imzalanmasından yaklaşık iki ay sonra taraflar arasında yapılan görüşme sonucunda; kiralanan villanın 18 Eylül 2023 tarihinde tahliye edilmesi kararlaştırıldı ve tahliye taahhütnamesi imzalanıp Öztürk ailesine teslim edildi. Ancak ünlü çift tahliye tarihinde evden taşınmayınca ev sahibi de icra takibini başlattı. Ünlü çift ise sözleşmedeki imzanın kendilerine ait olmadığını belirterek icra takibine itiraz etti. Öztürk ailesi de karşı hareket olarak itirazın iptali ve evin tahliye edilmesi için dava açtı. İki tarafın davası Sulh Hukuk Mahkemesi'ndeki yargılaması devam ediyor. EV SAHİPLERİNDEN GÜNTAY ÇİFTİNE DAVA Ev sahibi ayrıca Güntay çiftinin kendilerini kira konusunda da mağdur ettiklerini belirterek, bunun için de 3 icra takibi ile 2 dava açtıklarını söyledi. Villa için "satılıktır" tabelası asmak istediklerini ancak Güntay ailesinin izin vermeyerek, müşterilere villayı göstermediklerini iddia etti. "EVE 500 BİN DOLAR MASRAF YAPTIK, 4 KAT KİRA ARTIŞI İSTEDİLER" Ev sahibiyle mahkemelik olan Bedri Güntay ise konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Biz eve taşındığımızda zaten 3 yıllık kirayı peşin ödedik. Evi satın alma niyetiyle oturduğumuz için de içine 500 bin dolar masraf yapmıştık. Daha sonra ev sahibi 2 kat fiyat artışı teklifimizi enflasyon artışını öne sürerek kabul etmedi. 4 kat artış istedi. Evi satmak için başta istediği rakamı da korkunç bir rakama çıkardı. Elimizden gelen iyi niyeti gösterdik ama aynı tavrı görmedik. Zaten ev arıyoruz, çıkacağız."
Pelin Karahan'la Bedri Güntay 2020 yılında kiraladıkları evlerinin sahipleriyle davalık oldular. Pelin Karahan ile Bedri Güntay ev için 3 yıllık kirayı peşin ödemişlerdi.

Oyuncu Pelin Karahan ile iş insan Bedri Güntay, 3 yıllık kirasını peşin ödedikleri evlerinin sahibiyle davalık oldular.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Murat-Açelya Öztürk çifti 2020 yılında evlerini Pelin Karahan ile Bedri Güntay'a kiraladılar. Kira sözleşmesinin imzalanmasından yaklaşık iki ay sonra taraflar arasında yapılan görüşme sonucunda; kiralanan villanın 18 Eylül 2023 tarihinde tahliye edilmesi kararlaştırıldı ve tahliye taahhütnamesi imzalanıp Öztürk ailesine teslim edildi. Ancak ünlü çift tahliye tarihinde evden taşınmayınca ev sahibi de icra takibini başlattı. Ünlü çift ise sözleşmedeki imzanın kendilerine ait olmadığını belirterek icra takibine itiraz etti. Öztürk ailesi de karşı hareket olarak itirazın iptali ve evin tahliye edilmesi için dava açtı. İki tarafın davası Sulh Hukuk Mahkemesi'ndeki yargılaması devam ediyor.


EV SAHİPLERİNDEN GÜNTAY ÇİFTİNE DAVA
Ev sahibi ayrıca Güntay çiftinin kendilerini kira konusunda da mağdur ettiklerini belirterek, bunun için de 3 icra takibi ile 2 dava açtıklarını söyledi. Villa için "satılıktır" tabelası asmak istediklerini ancak Güntay ailesinin izin vermeyerek, müşterilere villayı göstermediklerini iddia etti.

"EVE 500 BİN DOLAR MASRAF YAPTIK, 4 KAT KİRA ARTIŞI İSTEDİLER"
Ev sahibiyle mahkemelik olan Bedri Güntay ise konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Biz eve taşındığımızda zaten 3 yıllık kirayı peşin ödedik. Evi satın alma niyetiyle oturduğumuz için de içine 500 bin dolar masraf yapmıştık. Daha sonra ev sahibi 2 kat fiyat artışı teklifimizi enflasyon artışını öne sürerek kabul etmedi. 4 kat artış istedi. Evi satmak için başta istediği rakamı da korkunç bir rakama çıkardı. Elimizden gelen iyi niyeti gösterdik ama aynı tavrı görmedik. Zaten ev arıyoruz, çıkacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.