Motosiklet ile otomobil çarpıştı; 4 yaralı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.07.2024 - 02:33, Güncelleme: 14.07.2024 - 02:45
 

Motosiklet ile otomobil çarpıştı; 4 yaralı

Düzce’de gece saatlerinde meydana gelen kazada Motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklette ve otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.
Kaza Aydınpınar Köyü - Düzce yolu üzerinden meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Aydınpınar Köyünden Düzce istikametine seyretmekte olan 81 AEB 538 plakalı motosiklet, evin bahçesinden yola çıkmaya çalışan 54 TH 319 plakalı Renault marka otomobil ile çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan sürücü ve yolcu ile otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.       
Düzce’de gece saatlerinde meydana gelen kazada Motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklette ve otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza Aydınpınar Köyü - Düzce yolu üzerinden meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Aydınpınar Köyünden Düzce istikametine seyretmekte olan 81 AEB 538 plakalı motosiklet, evin bahçesinden yola çıkmaya çalışan 54 TH 319 plakalı Renault marka otomobil ile çarpıştı.

Kazada motosiklette bulunan sürücü ve yolcu ile otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Kazayı görenlerin 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.