Katy Perry yeni albüm müjdesini verdi

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 13.07.2024 - 14:30, Güncelleme: 13.07.2024 - 14:30
 

Katy Perry yeni albüm müjdesini verdi

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry hayranlarının sevindiren haberi verdi. Katy Perry yeni albümü "143"ü duyurdu.
Uzun bir aradan sonra müzik piyasalarına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan ABD'li şarkıcı Katy Perry yeni albümünün adının "143" olacağını duyurdu. NTV'de yer alan habere göre; Şarkıcının altıncı albümü 20 Eylül'de müzikseverlerle buluşacak. Pop şarkıcısı, albümün adını ve çıkış tarihini sosyal medya hesabından duyurdu. "143", 1990'ların başında çağrı cihazlarıyla gönderilen mesajlarda sıklıkla kullanılan "Seni seviyorum" anlamına gelen bir koddur. Şarkıcı albümünün çıkış şarkısı "Woman's World"ü yayınladı.
Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry hayranlarının sevindiren haberi verdi. Katy Perry yeni albümü "143"ü duyurdu.

Uzun bir aradan sonra müzik piyasalarına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan ABD'li şarkıcı Katy Perry yeni albümünün adının "143" olacağını duyurdu.

NTV'de yer alan habere göre; Şarkıcının altıncı albümü 20 Eylül'de müzikseverlerle buluşacak. Pop şarkıcısı, albümün adını ve çıkış tarihini sosyal medya hesabından duyurdu. "143", 1990'ların başında çağrı cihazlarıyla gönderilen mesajlarda sıklıkla kullanılan "Seni seviyorum" anlamına gelen bir koddur.

Şarkıcı albümünün çıkış şarkısı "Woman's World"ü yayınladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.