İşçiler ölüme meydan okuyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.07.2024 - 18:21, Güncelleme: 23.07.2024 - 18:29
 

İşçiler ölüme meydan okuyor

Yürekleri ağızlara getiren görüntüler.Düzce’de yaşanan iş kazaları ve işçi ölümleri de işçileri önlem almaya zorlamıyor.
İşçiler, yerden onlarca metre yukarıda ölüme meydan okurcasına çalışmaya devam ediyor. Düzce’de hemen her gün çeşitli nedenlerle yaşanan iş kazalarında birçok işçi ya yaralanıyor ya da yaşamını yitiriyor. Ancak yaşanan iş kazaları haberlere konu olmasına rağmen işçileri önlem almaya ve önlemli çalışmaya zorlamıyor. Kurumların yaptığı denetimlere rağmen hiçbir önlem almadan çalışan işçiler, görenlerin yüreklerini ağızlara getiriyor. Sol olarak kameralara yansıyan olayda Camikemir Mahallesi ve Kültür Mahallesi’nde ki yüksek binalarda duvar sıvayan ve boyayan işçilerin görüntüleri bu kadar olmaz dedirtti. İşçiler yerden onlarca metre yukarıda iskele üzerinde hiçbir güvenlik önlemi almadan yerdeymişçesine rahat çalışmaları yürekleri ağızlara getirtirken, bina sahiplerinin ve taşeronların işçilere önlemsiz üst katlarda çalıştırmaları da vatandaşları isyan ettirdi. VİDEO BİRAZDAN YÜKELENECEK 
Yürekleri ağızlara getiren görüntüler.Düzce’de yaşanan iş kazaları ve işçi ölümleri de işçileri önlem almaya zorlamıyor.

İşçiler, yerden onlarca metre yukarıda ölüme meydan okurcasına çalışmaya devam ediyor. Düzce’de hemen her gün çeşitli nedenlerle yaşanan iş kazalarında birçok işçi ya yaralanıyor ya da yaşamını yitiriyor. Ancak yaşanan iş kazaları haberlere konu olmasına rağmen işçileri önlem almaya ve önlemli çalışmaya zorlamıyor.

Kurumların yaptığı denetimlere rağmen hiçbir önlem almadan çalışan işçiler, görenlerin yüreklerini ağızlara getiriyor. Sol olarak kameralara yansıyan olayda Camikemir Mahallesi ve Kültür Mahallesi’nde ki yüksek binalarda duvar sıvayan ve boyayan işçilerin görüntüleri bu kadar olmaz dedirtti. İşçiler yerden onlarca metre yukarıda iskele üzerinde hiçbir güvenlik önlemi almadan yerdeymişçesine rahat çalışmaları yürekleri ağızlara getirtirken, bina sahiplerinin ve taşeronların işçilere önlemsiz üst katlarda çalıştırmaları da vatandaşları isyan ettirdi.

VİDEO BİRAZDAN YÜKELENECEK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.