MasterChef'e veda eden isim belli oldu!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.09.2024 - 12:45, Güncelleme: 23.09.2024 - 12:45
 

MasterChef'e veda eden isim belli oldu!

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim, yedeklerden ekibe dahil olan Yudum oldu.
Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun şeflik görevini yaptıkları ve ekranın en uzun soluklu yemek yarışması olan MasterChef Türkiye'de bu haftanın eleme oyunu oynandı. Yarışmaya veda eden isim; yedek kadrodan ekibe dahil olan Yudum oldu. MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM YUDUM OLDU Yudum ile birlikte MasterChef Türkiye eleme oyununda yer alan isimler arasında; Kerem, Beyza, Erim de vardı. Yudum'un vedası sonrası, sosyal medyada "Yudum'un vedasına üzülenler" şeklinde yorumlarda bulunanlar oldu.
MasterChef Türkiye'ye veda eden isim, yedeklerden ekibe dahil olan Yudum oldu.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun şeflik görevini yaptıkları ve ekranın en uzun soluklu yemek yarışması olan MasterChef Türkiye'de bu haftanın eleme oyunu oynandı. Yarışmaya veda eden isim; yedek kadrodan ekibe dahil olan Yudum oldu.

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM YUDUM OLDU

Yudum ile birlikte MasterChef Türkiye eleme oyununda yer alan isimler arasında; Kerem, Beyza, Erim de vardı. Yudum'un vedası sonrası, sosyal medyada "Yudum'un vedasına üzülenler" şeklinde yorumlarda bulunanlar oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.