Düğünde yaşanan olayda gerçek ortaya çıktı!

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.09.2024 - 23:27, Güncelleme: 21.09.2024 - 23:27
 

Düğünde yaşanan olayda gerçek ortaya çıktı!

Eşine ve kendisine saldıranları vurdu.Otluoğlu köyü mevkiinde meydana gelen kavgada gerçek ortaya çıktı.
Otluoğlu Köyü mevkiinde bulunan bir düğün salonunda aksam saatlerinde çıkan kavgada 3 kişi tüfekle vurularak yaralanmıştı. Kavganın nedeni ise belli oldu. Gelin alma sırasında yaşanan kavgada 3 kişi Gökhan A. ve eşine saldırarak sarp etti. Gelin almanın düğün salonuna girmesiyle evine giden Gökhan A. Av tüfeğini alarak salona geldi ve kendisine ve eşine saldıran 3 kişiye ateş etmeye başladı. Av tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Gökhan A. ise av tüfeğiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.        
Eşine ve kendisine saldıranları vurdu.Otluoğlu köyü mevkiinde meydana gelen kavgada gerçek ortaya çıktı.

Otluoğlu Köyü mevkiinde bulunan bir düğün salonunda aksam saatlerinde çıkan kavgada 3 kişi tüfekle vurularak yaralanmıştı. Kavganın nedeni ise belli oldu. Gelin alma sırasında yaşanan kavgada 3 kişi Gökhan A. ve eşine saldırarak sarp etti.

Gelin almanın düğün salonuna girmesiyle evine giden Gökhan A. Av tüfeğini alarak salona geldi ve kendisine ve eşine saldıran 3 kişiye ateş etmeye başladı. Av tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Gökhan A. ise av tüfeğiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.