Düzce'de bisiklet baharı ve ploggıng şenliği yapıldı!

Kültür Sanat (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.09.2024 - 14:21, Güncelleme: 22.09.2024 - 14:21
 

Düzce'de bisiklet baharı ve ploggıng şenliği yapıldı!

Sağlıklı yaşam ve temiz çevre için pedalladılar .Düzce Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Bisiklet Baharı ve Plogging Şenliği” düzenledi.
Melensu Park’tan bisikletleri ile Anıtpark Meydanı’na kadar gelen katılımcılar, Millet Bahçesi ve Valilik çevresinde çöp topladı.Düzce Belediyesi’nin de faydalanıcıları arasında yer aldığı Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı (SKUP) kapsamında, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Düzce’de “Bisiklet Baharı ve Plogging Şenliği” düzenlendi. “Paylaşımlı Kamusal Alanlarda Şehri Birlikte Yaşayalım” teması ile kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nda çevre dostu ulaşım araçlarının kullanımını teşvik etmek ve sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla düzenlenen etkinliğe, Düzce Valisi Selçuk Aslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun ile her yaş grubundan vatandaşlar katıldı. Etkinliğin başlangıç noktası Melensu Park’ta bir araya gelen bisikletliler, “Arabasız Gün” kapsamında trafiğe kapatılan İstanbul Caddesi güzergahından Anıtpark Meydanı’na kadar pedal çevirdiler. Program, koşarken veya yürürken çevredeki çöpleri toplama etkinliği olarak bilinen “Plogging Şenliği” ile devam etti. Katılımcılar, Avrupa Hareketlilik Haftası’na denk gelen “Dünya Temizlik Günü” nedeniyle Anıtpark Meydanı, Millet Bahçesi ve Valilik binası çevresinde çöp toplayarak daha yaşanabilir bir şehre kavuşmanın ancak birlikte hareket etmekle mümkün olacağı mesajını verdiler.
Sağlıklı yaşam ve temiz çevre için pedalladılar .Düzce Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Bisiklet Baharı ve Plogging Şenliği” düzenledi.

Melensu Park’tan bisikletleri ile Anıtpark Meydanı’na kadar gelen katılımcılar, Millet Bahçesi ve Valilik çevresinde çöp topladı.Düzce Belediyesi’nin de faydalanıcıları arasında yer aldığı Sürdürülebilir

Kentsel Ulaşım Planı (SKUP) kapsamında, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Düzce’de “ Bisiklet Baharı ve Plogging Şenliği” düzenlendi.

“Paylaşımlı Kamusal Alanlarda Şehri Birlikte Yaşayalım” teması ile kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nda çevre dostu ulaşım araçlarının kullanımını teşvik etmek ve sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla düzenlenen etkinliğe, Düzce Valisi Selçuk Aslan ve Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun ile her yaş grubundan vatandaşlar katıldı.

Etkinliğin başlangıç noktası Melensu Park’ta bir araya gelen bisikletliler, “Arabasız Gün” kapsamında trafiğe kapatılan İstanbul Caddesi güzergahından Anıtpark Meydanı’na kadar pedal çevirdiler.

Program, koşarken veya yürürken çevredeki çöpleri toplama etkinliği olarak bilinen “Plogging Şenliği” ile devam etti. Katılımcılar, Avrupa Hareketlilik Haftası’na denk gelen “Dünya Temizlik Günü” nedeniyle Anıtpark Meydanı, Millet Bahçesi ve Valilik binası çevresinde çöp toplayarak daha yaşanabilir bir şehre kavuşmanın ancak birlikte hareket etmekle mümkün olacağı mesajını verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.