Canına kıymak istedi intihar girişimi!

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.09.2024 - 00:02, Güncelleme: 22.09.2024 - 00:02
 

Canına kıymak istedi intihar girişimi!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde evinde intihar girişiminde bulunan bir kişi kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
iddiaya göre, S.Ö. isimli şahıs, aldığı ilaçlarla hayatına son vermek istedi. Yakınları tarafından evde hareketsiz halde bulunan S.Ö. için hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, bilinci kapalı olan S.Ö.'ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yapılan müdahalenin ardından S.Ö., ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastane yetkililerinden alınan bilgilere göre, S.Ö.'nün hayati tehlikesi devam ettiği ve tedavisi sürdüğü öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde evinde intihar girişiminde bulunan bir kişi kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

iddiaya göre, S.Ö. isimli şahıs, aldığı ilaçlarla hayatına son vermek istedi. Yakınları tarafından evde hareketsiz halde bulunan S.Ö. için hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, bilinci kapalı olan S.Ö.'ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yapılan müdahalenin ardından S.Ö., ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastane yetkililerinden alınan bilgilere göre, S.Ö.'nün hayati tehlikesi devam ettiği ve tedavisi sürdüğü öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.