Özel Düzce Çocuk Kulübü Öğrencileri Hem eğlendiler hem yorgunluk attılar

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.12.2023 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2023 - 14:20
 

Özel Düzce Çocuk Kulübü Öğrencileri Hem eğlendiler hem yorgunluk attılar

Özel Düzce Çocuk Kulübü öğrencileri yoğun geçen bir dönemin ardından, düzenlenen dönem sonu eğlence programı ile hem yorgunluklarını attılar hem de doyasıya eğlendiler.
Düzce’de daha önce ünlü isimlerin katıldığı eğitim ve kişisel gelişim konferansları düzenleyen Özel Düzce Çocuk Kulübü, dinleti programları ile de hem öğrencilere hem de velilere katkılar sağlamıştı. Düzce’de hem öğrenciler hem de veliler için çok farklı ve yararlı etkinliklere imza atan Özel Düzce Çocuk Kulübü, eğitim gören öğrencileri için dönem sonu eğlencesi düzenledi. 1.Dönemin sonuna yaklaşırken öğrencilerin hem yoğun geçen dönemin yorgunluğunu atması hem de gönüllerince eğlenebilmeleri amacıyla düzenlenen eğlence programında Özel Düzce Çocuk Kulübünün tüm öğrencileri ve öğretmenleri tek bir renk olmak için siyah renkte kıyafetler giydi.  Sürpriz çizgi film karakterleri, yüz boyama ve pamuk şekeri de eğlenceye renk katarken organizasyon için velilerin de desteği ile çocuklar doyasıya eğlendi. Etkinlikte ayrıca öğrenciler çalan müziklerle dans edip mutlu oldular.  
Özel Düzce Çocuk Kulübü öğrencileri yoğun geçen bir dönemin ardından, düzenlenen dönem sonu eğlence programı ile hem yorgunluklarını attılar hem de doyasıya eğlendiler.

Düzce’de daha önce ünlü isimlerin katıldığı eğitim ve kişisel gelişim konferansları düzenleyen Özel Düzce Çocuk Kulübü, dinleti programları ile de hem öğrencilere hem de velilere katkılar sağlamıştı. Düzce’de hem öğrenciler hem de veliler için çok farklı ve yararlı etkinliklere imza atan Özel Düzce Çocuk Kulübü, eğitim gören öğrencileri için dönem sonu eğlencesi düzenledi. 1.Dönemin sonuna yaklaşırken öğrencilerin hem yoğun geçen dönemin yorgunluğunu atması hem de gönüllerince eğlenebilmeleri amacıyla düzenlenen eğlence programında Özel Düzce Çocuk Kulübünün tüm öğrencileri ve öğretmenleri tek bir renk olmak için siyah renkte kıyafetler giydi. 

Sürpriz çizgi film karakterleri, yüz boyama ve pamuk şekeri de eğlenceye renk katarken organizasyon için velilerin de desteği ile çocuklar doyasıya eğlendi. Etkinlikte ayrıca öğrenciler çalan müziklerle dans edip mutlu oldular.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.