Düzce Bölge trafik ekiplerinin kar mesaisi başladı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.11.2023 - 17:26, Güncelleme: 19.11.2023 - 17:55
 

Düzce Bölge trafik ekiplerinin kar mesaisi başladı

Bolu Dağı’nın etkili olan kar yağışı ile birlikte Düzce Bölge Trafik tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, önlemlerini artırdı.
Ekipler Türkiye’nin en önemli karayolu geçişinde ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için yoğun mesai yapıyor. Avrupa ile Anadolu’yu birbirine bağlayan en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda gece saatlerinden beri etkili olan ve öğlen saatlerinden itibaren yolda tutunmaya başlayan kar yağışı ile birlikte Düzce Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin de kar mesaisi başladı. Her kış mevsiminde geçit vermemesi nedeniyle günlerce trafiğin kapalı kaldığı Bolu Dağı’nda bu yıl olumsuzluk yaşanmaması ve trafiğin akıcılığını devam ettirmesi için ekipler, teakkuza geçti. Kar yağışı ve yolda etkili olamaya başlamasıyla birlikte güzergah üzerinde sürekli devriye atan ekipler ayrıca güvenli yol kenarlarında durarak sürücüleri yolda kaymalara karşı uyarıyor. Ekipler ayrıca karın yolda yoğun birikinti yaptığı bölgeleri de karayolları ekiplerine bildirerek trafikte olumsuzluk yaşanmamasına çalışıyor.
Bolu Dağı’nın etkili olan kar yağışı ile birlikte Düzce Bölge Trafik tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, önlemlerini artırdı.

Ekipler Türkiye’nin en önemli karayolu geçişinde ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için yoğun mesai yapıyor. Avrupa ile Anadolu’yu birbirine bağlayan en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda gece saatlerinden beri etkili olan ve öğlen saatlerinden itibaren yolda tutunmaya başlayan kar yağışı ile birlikte Düzce Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin de kar mesaisi başladı.

Her kış mevsiminde geçit vermemesi nedeniyle günlerce trafiğin kapalı kaldığı Bolu Dağı’nda bu yıl olumsuzluk yaşanmaması ve trafiğin akıcılığını devam ettirmesi için ekipler, teakkuza geçti. Kar yağışı ve yolda etkili olamaya başlamasıyla birlikte güzergah üzerinde sürekli devriye atan ekipler ayrıca güvenli yol kenarlarında durarak sürücüleri yolda kaymalara karşı uyarıyor. Ekipler ayrıca karın yolda yoğun birikinti yaptığı bölgeleri de karayolları ekiplerine bildirerek trafikte olumsuzluk yaşanmamasına çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.