Bu kadarına da pes Caddeyi çöp kutusu yaptılar

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.11.2023 - 13:06, Güncelleme: 01.11.2023 - 13:06
 

Bu kadarına da pes Caddeyi çöp kutusu yaptılar

İstanbul Caddesi üzerinde otobüs durağının yanına bırakılan çöpler pes dedirtti.
Sorumsuz vatandaşlar tarafından otobüs durağının yanına bırakılan çöp hem vatandaşları hem de esnafları çileden çıkarttı. Düzce’nin en yoğun yaya ve araç trafiğine sahip caddesi İstanbul Caddesi üzerinde bırakılan çöpler, bu kadar da olmaz dedirtti. İçindeki pet su şişeleriyle birlikte bırakılan çöpler, görüntü kirliliği oluştururken vatandaşlarında tepkisine neden oldu. Sorumsuzca bırakılan pet şişelerin bulunduğu poşet, otobüs durağını kullanan vatandaşları da bölgedeki esnaflarında tepkisine neden oldu.
İstanbul Caddesi üzerinde otobüs durağının yanına bırakılan çöpler pes dedirtti.

Sorumsuz vatandaşlar tarafından otobüs durağının yanına bırakılan çöp hem vatandaşları hem de esnafları çileden çıkarttı. Düzce’nin en yoğun yaya ve araç trafiğine sahip caddesi İstanbul Caddesi üzerinde bırakılan çöpler, bu kadar da olmaz dedirtti. İçindeki pet su şişeleriyle birlikte bırakılan çöpler, görüntü kirliliği oluştururken vatandaşların da tepkisine neden oldu. Sorumsuzca bırakılan pet şişelerin bulunduğu poşet, otobüs durağını kullanan vatandaşları da bölgedeki esnafların da tepkisine neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.