“Bu parka 2 ayaklı hayvanları sokmayın”

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.10.2023 - 14:56, Güncelleme: 30.10.2023 - 14:56
 

“Bu parka 2 ayaklı hayvanları sokmayın”

Düzce Belediyesi tarafından yapılan 23 Nisan Parkı, nezih, kullanışlı olmasına karşın şehir hayatına uyum sağlayamayanların gazabına uğradı.
Parkta temizlik çalışmaları sürekli yapılmasına rağmen, parkı kullanmayı bilmeyenlerin akşam saatlerinde bıraktıkları pislikler, pes dedirtiyor.    Düzce Belediyesi tarafından insanların yoğun olduğu Camikebir, Çay, Ağa Mahallesi kesişme noktası olan eski film platosunun bulunduğu yere 23 Nisan parkı yapıldı. İçinde çok amaçlı spor aletleri, geniş çocuk oyun grupları yerleştirilirken yeşil alanı, kamelyaları ile de 23 Nisan Parkı Düzcelilerin nefes alacağı yerlerden bir tanesi oldu. Ancak şehir hayatına uyum sağlayamayan, parkı kullanmasını bilmeyen şehir magandaları nezih parkı bile çöp yuvası haline getirdi. Banklarda oturup ginin stresini atan, oyun gruplarında çocuğuyla vakit geçiren bazı magandalar yedikleri yiyeceklerin ambalajlarını, kuruyemişlerin kabuklarını yerlere atarak, bankalarda bırakarak gidiyor.  Park sürekli olarak temizlenmesine rağmen magandaların anlık bıraktığı çöpler ise hem görüntü kirliliğine neden oluyor hem de aileler için sıkıntı oluşturuyor. Parkta sokak hayvanlarının bile yapmayacağı muameleyi yapan şehir magandaları parkı kullanan diğer vatandaşlarında tepki göstermesine neden oluyor. Vatandaşlar; “Biz çovuklarımız ile ailelerimiz ile güzelim parka günün yorgunluğundan kurtulmak için geliyoruz ancak medeniyetsiz bazı vatandaşların bıraktığı çöpler bizi daha çok yoruyor. Bu parka lütfen 2 ayaklı hayvanlar alınmasın” diyerek tepki gösterdiler.      
Düzce Belediyesi tarafından yapılan 23 Nisan Parkı, nezih, kullanışlı olmasına karşın şehir hayatına uyum sağlayamayanların gazabına uğradı.

Parkta temizlik çalışmaları sürekli yapılmasına rağmen, parkı kullanmayı bilmeyenlerin akşam saatlerinde bıraktıkları pislikler, pes dedirtiyor. 

 

Düzce Belediyesi tarafından insanların yoğun olduğu Camikebir, Çay, Ağa Mahallesi kesişme noktası olan eski film platosunun bulunduğu yere 23 Nisan parkı yapıldı. İçinde çok amaçlı spor aletleri, geniş çocuk oyun grupları yerleştirilirken yeşil alanı, kamelyaları ile de 23 Nisan Parkı Düzcelilerin nefes alacağı yerlerden bir tanesi oldu. Ancak şehir hayatına uyum sağlayamayan, parkı kullanmasını bilmeyen şehir magandaları nezih parkı bile çöp yuvası haline getirdi. Banklarda oturup ginin stresini atan, oyun gruplarında çocuğuyla vakit geçiren bazı magandalar yedikleri yiyeceklerin ambalajlarını, kuruyemişlerin kabuklarını yerlere atarak, bankalarda bırakarak gidiyor. 
Park sürekli olarak temizlenmesine rağmen magandaların anlık bıraktığı çöpler ise hem görüntü kirliliğine neden oluyor hem de aileler için sıkıntı oluşturuyor. Parkta sokak hayvanlarının bile yapmayacağı muameleyi yapan şehir magandaları parkı kullanan diğer vatandaşlarında tepki göstermesine neden oluyor. Vatandaşlar; “Biz çovuklarımız ile ailelerimiz ile güzelim parka günün yorgunluğundan kurtulmak için geliyoruz ancak medeniyetsiz bazı vatandaşların bıraktığı çöpler bizi daha çok yoruyor. Bu parka lütfen 2 ayaklı hayvanlar alınmasın” diyerek tepki gösterdiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.