Yasemin Özilhan tatilde su sporu yaptı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.08.2023 - 13:45, Güncelleme: 25.08.2023 - 13:45
 

Yasemin Özilhan tatilde su sporu yaptı

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan yaz aylarının tadını Bodrum'da çıkarıyor. Bütün gün deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran Yasemin Özilhan, su sporları yapmayı da ihmal etmedi.
Doktorlar dizisinde hayat verdiği "Ela" karakteri ile yıldızı parlayan ve sonrasında da oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, İzzet Özilhan ile nikah masasına oturdu. Bir dönem evliliklerinde kriz yaşayan ve sonrasında atlatan Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan sezonun yorgunluğunu atmak için birçok ünlü isim gibi Bodrum'u tercih etti. AKŞAM SAATLERİNDE SU SPORLARININ BULUNDUĞU İSKELEYE İNDİ Habertürk'te yer alan habere göre; Özilhan, Kaplankaya'da objektiflere yansıdı. Önce denizbord yapan Yasemin Özilhan, akşam saatlerinde ise su sporlarının bulunduğu iskeleye indi. ATV aracının direksiyonuna geçen Özilhan, ardından evinin yolunu tuttu.
Sosyetik güzel Yasemin Özilhan yaz aylarının tadını Bodrum'da çıkarıyor. Bütün gün deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran Yasemin Özilhan, su sporları yapmayı da ihmal etmedi.

Doktorlar dizisinde hayat verdiği "Ela" karakteri ile yıldızı parlayan ve sonrasında da oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, İzzet Özilhan ile nikah masasına oturdu. Bir dönem evliliklerinde kriz yaşayan ve sonrasında atlatan Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan sezonun yorgunluğunu atmak için birçok ünlü isim gibi Bodrum'u tercih etti.

AKŞAM SAATLERİNDE SU SPORLARININ BULUNDUĞU İSKELEYE İNDİ

Habertürk'te yer alan habere göre; Özilhan, Kaplankaya'da objektiflere yansıdı. Önce denizbord yapan Yasemin Özilhan, akşam saatlerinde ise su sporlarının bulunduğu iskeleye indi. ATV aracının direksiyonuna geçen Özilhan, ardından evinin yolunu tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.