Erdoğan Bıyık; “15 Temmuz ruhu Devam Etmeli”

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2023 - 18:35, Güncelleme: 14.07.2023 - 18:35
 

Erdoğan Bıyık; “15 Temmuz ruhu Devam Etmeli”

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Erdoğan Bıyık mesajında “15 Temmuz 2016’da büyük Türk Milleti’nin dirayeti ve feraseti ile tüm dünyaya karşı bölünmez bir bütün olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. Türk Milleti, darbecilere, ülkeye dışarıdan müdahalelerle zayıflatmaya çalışan emperyalist güçlere ve topyekun işgal için hazırda bekleyenlere cevabını en üst perdeden vermiştir. 15 Temmuz ruhu tüm bu nedenlerle ilelebet yaşamaya devam etmelidir. Bu duygu ve düşüncelerimizle, üyelerimizin ve Büyük Türk Milleti’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyoruz” dedi.
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdoğan Bıyık mesajında “ 15 Temmuz 2016’da büyük Türk Milleti’nin dirayeti ve feraseti ile tüm dünyaya karşı bölünmez bir bütün olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. Türk Milleti, darbecilere, ülkeye dışarıdan müdahalelerle zayıflatmaya çalışan emperyalist güçlere ve topyekun işgal için hazırda bekleyenlere cevabını en üst perdeden vermiştir. 15 Temmuz ruhu tüm bu nedenlerle ilelebet yaşamaya devam etmelidir. Bu duygu ve düşüncelerimizle, üyelerimizin ve Büyük Türk Milleti’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.