Çalışma mı Çin İşkencesi mi?

Yaşam (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.07.2023 - 10:20, Güncelleme: 08.07.2023 - 10:20
 

Çalışma mı Çin İşkencesi mi?

Düzce Belediyesi gece şehir içinde yaptığı çalışmalar işkenceye dönüştü. Hizmet yapma adı altında mahallelerde, sokak aralarında gece gece yapılan yol çalışmaları vatandaşa işkence çektirmeye dönüştü.
Düzce Belediyesi ekipleri gündüz yapılan çalışmaların yanı sıra gece de durmaksızın çalışıyor. Ancak gece yol düzeltme ve asfaltlama çalışmalarının mahalle ve sokak aralarında fark etmeksizin yapılan çalışmalar duyarsızlığı da gözler önüne seriyor. Belediye ekipleri gecenin saat 02.00’sinde sokak aralarında evlerin hemen arasında asfalt çalışması yaparken sabah işine gidecek olan, evinde bebeği ya da hastasın olan vatandaşlar için tam bir işkence oluyor. Gece saatlerinde Kültür Mahallesi 825. Sokakta yüksek ses yapan asfalt serme makinesi, asfalt silindirinin hem seslerinden hemde sarsan çalışmasından dolayı korku içinde çalışmaların bitmesi için polisi arayan mahalle sakinlerinin tepkisine karşın çalışmalar gecenin ilerleyen saatine kadar da devam etti. Vatandaşlar Belediyenin duyarsızca yaptığı çalışmalar nedeniyle çıkan seslerden dolayı yataklarından fırlayarak kalktıklarını dile getirirken belediye ekiplerinin duyarsızca yaptığı çalışmalara isyan etti. Binaların arasında, hizmetten çok cezalandırılırcasına yapılan gece çalışmalarının şehrin dışındaki bölgelerinde yapılmasını ve şehir içindeki çalışmaların ise gündüz saatlerinde yapılmasını ısrarla istemelerine rağmen halen şehir içinde mahallelerde ve evlerin tam ortasında yapılmasına anlam veremediklerini de belirtiyorlar. CEZALANDIRILIYOR MUYUZ? Kültür Mahallesi sakinleri çalışmaya tepki gösterertek; “Cezalandırılıyor muyuz” diye sorarken, 825. Sokak sakinleri; “Belediye bize ceza veriyor herhalde. Ekiplere çalışmayı durdurun diyoruz. Bize çalışma bitinceye kadar durmayın denildi diyorlar. Emir eri olduklarını söylüyorlar. Bizde sokak sakinleri olarak cezalandırılıyoruz herhalde ama neden olduğunu bilmiyoruz” diyerek tepki gösterdiler.  
Düzce Belediyesi gece şehir içinde yaptığı çalışmalar işkenceye dönüştü. Hizmet yapma adı altında mahallelerde, sokak aralarında gece gece yapılan yol çalışmaları vatandaşa işkence çektirmeye dönüştü.

Düzce Belediyesi ekipleri gündüz yapılan çalışmaların yanı sıra gece de durmaksızın çalışıyor. Ancak gece yol düzeltme ve asfaltlama çalışmalarının mahalle ve sokak aralarında fark etmeksizin yapılan çalışmalar duyarsızlığı da gözler önüne seriyor. Belediye ekipleri gecenin saat 02.00’sinde sokak aralarında evlerin hemen arasında asfalt çalışması yaparken sabah işine gidecek olan, evinde bebeği ya da hastasın olan vatandaşlar için tam bir işkence oluyor. Gece saatlerinde Kültür Mahallesi 825. Sokakta yüksek ses yapan asfalt serme makinesi, asfalt silindirinin hem seslerinden hemde sarsan çalışmasından dolayı korku içinde çalışmaların bitmesi için polisi arayan mahalle sakinlerinin tepkisine karşın çalışmalar gecenin ilerleyen saatine kadar da devam etti.

Vatandaşlar Belediyenin duyarsızca yaptığı çalışmalar nedeniyle çıkan seslerden dolayı yataklarından fırlayarak kalktıklarını dile getirirken belediye ekiplerinin duyarsızca yaptığı çalışmalara isyan etti. Binaların arasında, hizmetten çok cezalandırılırcasına yapılan gece çalışmalarının şehrin dışındaki bölgelerinde yapılmasını ve şehir içindeki çalışmaların ise gündüz saatlerinde yapılmasını ısrarla istemelerine rağmen halen şehir içinde mahallelerde ve evlerin tam ortasında yapılmasına anlam veremediklerini de belirtiyorlar.

CEZALANDIRILIYOR MUYUZ?

Kültür Mahallesi sakinleri çalışmaya tepki gösterertek; “Cezalandırılıyor muyuz” diye sorarken, 825. Sokak sakinleri; “Belediye bize ceza veriyor herhalde. Ekiplere çalışmayı durdurun diyoruz. Bize çalışma bitinceye kadar durmayın denildi diyorlar. Emir eri olduklarını söylüyorlar. Bizde sokak sakinleri olarak cezalandırılıyoruz herhalde ama neden olduğunu bilmiyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.