Toplu Taşıma Ücretlerine Zam

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.07.2023 - 18:59, Güncelleme: 07.07.2023 - 18:59
 

Toplu Taşıma Ücretlerine Zam

Düzce Belediyesi Özel Halk Otobüslerinde bilet fiyatlarına zam yapıldı. Belediye Meclisinde alınan karar ile artık tam bilet 12 TL oldu.
Düzce Belediyesi Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumları sona erdi. Meclisin en önemli konularından birisi olan toplu taşıma ücretlerine zam konusu oldu. Belediye Meclis gündeminde değerlendirilen zam oy çokluğuyla kabul edildi. Artan maliyetlerin karşılanamaması ve üniversitelerin kapalı olması ve yaz döneminde azalan halk otobüsü kullanımın zamları kaçınılmaz yaptığı öğrenildi.   Buna göre Düzce Belediyesi Özel Halk otobüslerine tam bilet ile binenler 8 buçuk TL yerine 12 TL ödeyecek. İndirimli biletler ise 6 TL’den  9 TL çıkartılırken tek kullanımlık biletler ise 14 TL olarak kararlaştırıldı.
Düzce Belediyesi Özel Halk Otobüslerinde bilet fiyatlarına zam yapıldı. Belediye Meclisinde alınan karar ile artık tam bilet 12 TL oldu.

Düzce Belediyesi Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumları sona erdi. Meclisin en önemli konularından birisi olan toplu taşıma ücretlerine zam konusu oldu. Belediye Meclis gündeminde değerlendirilen zam oy çokluğuyla kabul edildi. Artan maliyetlerin karşılanamaması ve üniversitelerin kapalı olması ve yaz döneminde azalan halk otobüsü kullanımın zamları kaçınılmaz yaptığı öğrenildi.  

Buna göre Düzce Belediyesi Özel Halk otobüslerine tam bilet ile binenler 8 buçuk TL yerine 12 TL ödeyecek. İndirimli biletler ise 6 TL’den  9 TL çıkartılırken tek kullanımlık biletler ise 14 TL olarak kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.