Melen su Park'ta temizlik ve bakım şart

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.07.2023 - 12:15, Güncelleme: 03.07.2023 - 12:26
 

Melen su Park'ta temizlik ve bakım şart

Bilinçsiz kişilerin sorumsuz davranışları Melen Su Park’a zarar veriyor.
Düzcelilerin Ailelerin çocukları ile vakit geçirmek için tercih ettiği mekanlarından olan Melen Su Park’ta tuvalet sorunu yaşanıyor. Kullanılamaz haldeki tuvaletler için gereken önlemlerin alınması istenirken temiz kullanım içinde vatandaşlara duyarlılık çağrısı yapıldı. Yaz aylarında rağbet gören eğlence ve piknik mekanı Melen Su Park’a, duyarsız kişi yada kişilerce zarar verildi. Havaların ısınması ile birlikte Melen Su Park’a ilgi de arttı. Tesisleri ziyaret edenlerin kullanımı için yapılan lavaboların durumu içler acısı. Melen’in her iki tarafında da bulunan lavabolar bakımsızlıktan ve pislikten kullanılamıyor. Her gün yüzlerce kişinin ağırlandığı tesis temizlik konusunda sınıfta kaldı. Atıl duruma gelmiş olan lavabolara vatandaş tepki gösteriyor. Vatandaşlardan Furkan Arslan “Düzce’mize gelen misafirlerimizi ağırlamak için çok güzel muazzam bir yer, ama söz konusu Melen’in her iki tarafında bulunan lavabolar kullanılamaz atıl bir duruma gelmiş vaziyette. Kapıları kırık ihtiyaç giderme yerlerinin üstleri kapalı şekilde karşımıza çıkıyor. Yetkililerin bir an önce bu tesise el atması gerekiyor” İfadelerini kullandı.
Bilinçsiz kişilerin sorumsuz davranışları Melen Su Park’a zarar veriyor.

Düzcelilerin Ailelerin çocukları ile vakit geçirmek için tercih ettiği mekanlarından olan Melen Su Park’ta tuvalet sorunu yaşanıyor. Kullanılamaz haldeki tuvaletler için gereken önlemlerin alınması istenirken temiz kullanım içinde vatandaşlara duyarlılık çağrısı yapıldı. Yaz aylarında rağbet gören eğlence ve piknik mekanı Melen Su Park’a, duyarsız kişi yada kişilerce zarar verildi. Havaların ısınması ile birlikte Melen Su Park’a ilgi de arttı. Tesisleri ziyaret edenlerin kullanımı için yapılan lavaboların durumu içler acısı. Melen’in her iki tarafında da bulunan lavabolar bakımsızlıktan ve pislikten kullanılamıyor. Her gün yüzlerce kişinin ağırlandığı tesis temizlik konusunda sınıfta kaldı. Atıl duruma gelmiş olan lavabolara vatandaş tepki gösteriyor. Vatandaşlardan Furkan Arslan “Düzce’mize gelen misafirlerimizi ağırlamak için çok güzel muazzam bir yer, ama söz konu su Melen’in her iki tarafında bulunan lavabolar kullanılamaz atıl bir duruma gelmiş vaziyette. Kapıları kırık ihtiyaç giderme yerlerinin üstleri kapalı şekilde karşımıza çıkıyor. Yetkililerin bir an önce bu tesise el atması gerekiyor” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.