Esnaf Kurban Bereketine Hazırlanıyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.06.2023 - 18:19, Güncelleme: 26.06.2023 - 19:21
 

Esnaf Kurban Bereketine Hazırlanıyor

Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte kurban kesecek vatandaşlar için esnaflardan hazırlıklarına yoğun şekilde devam ediyor.
Kurban Bayramı ile birlikte kurban kesecek vatandaşlar için esnaflar, hazırlıklarını sürdürüyor. Özellikle kurban etlerinin çekilmesi, parçalanması aşamasında vatandaşlara yardımcı olmak ve para kazanmak isteyen market ve kasaplar, bayrama kadar hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Market ve kasap dükkanlarının yanına vatandaşların görebilmesi için afişler tabelalar asan esnaflar, kurban bereketinden faydalanmak için yoğun mesai yapıyor.
Yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte kurban kesecek vatandaşlar için esnaflardan hazırlıklarına yoğun şekilde devam ediyor.

Kurban Bayramı ile birlikte kurban kesecek vatandaşlar için esnaflar, hazırlıklarını sürdürüyor. Özellikle kurban etlerinin çekilmesi, parçalanması aşamasında vatandaşlara yardımcı olmak ve para kazanmak isteyen market ve kasaplar, bayrama kadar hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.

Market ve kasap dükkanlarının yanına vatandaşların görebilmesi için afişler tabelalar asan esnaflar, kurban bereketinden faydalanmak için yoğun mesai yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.