Düzce, bayrama tertemiz girdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2022 - 14:26, Güncelleme: 02.05.2022 - 14:26
 

Düzce, bayrama tertemiz girdi

Düzce, bayrama tertemiz girdi
Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bayram arefesi ve Düzcespor'un şampiyonluk kutlamaları sebebi ile binlerce kişinin bulunduğu kent merkezinde sabaha kadar temizlik çalışması yaparak, şehrin bayrama tertemiz girmesini sağladı.  Düzcespor'un deplasmanda 2-1'lik galibiyet alması ile gelen şampiyonluk ile Ramazan Bayramı arefesi için sokaklarda alışverişlerde bulunan vatandaşlardan geriye kalan çöpleri temizlemek için Düzce Belediyesi hareteke geçti. Gece saatlerinde temizlik işleri müdürlüğü ekipleri sabaha kadar şehri bayrama hazırlamak için çalıştı. Anıtpark meydanı başta olmak üzere, Kızılay Meydanı, Spor Sokak, Gaziantep Caddesi ve Atatürk Bulvarı'nda sabaha kadar çalışan ekipler, şehri bayrama tertemiz hazırladı. 
Düzce, bayrama tertemiz girdi

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bayram arefesi ve Düzcespor'un şampiyonluk kutlamaları sebebi ile binlerce kişinin bulunduğu kent merkezinde sabaha kadar temizlik çalışması yaparak, şehrin bayrama tertemiz girmesini sağladı. 

Düzce, bayrama tertemiz girdi

Düzcespor'un deplasmanda 2-1'lik galibiyet alması ile gelen şampiyonluk ile Ramazan Bayramı arefesi için sokaklarda alışverişlerde bulunan vatandaşlardan geriye kalan çöpleri temizlemek için Düzce Belediyesi hareteke geçti.

Gece saatlerinde temizlik işleri müdürlüğü ekipleri sabaha kadar şehri bayrama hazırlamak için çalıştı. Anıtpark meydanı başta olmak üzere, Kızılay Meydanı, Spor Sokak, Gaziantep Caddesi ve Atatürk Bulvarı'nda sabaha kadar çalışan ekipler, şehri bayrama tertemiz hazırladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.