Öğrencilere dini bilgiler aktarılıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2022 - 12:46, Güncelleme: 30.03.2022 - 12:46
 

Öğrencilere dini bilgiler aktarılıyor

Öğrencilere dini bilgiler aktarılıyor
Düzce Müftülüğü, üniversitede öğrenim gören öğrencilerin konakladığı Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci yurdunda öğrenciler ile bir araya gelerek, öğrencilere dini bilgiler anlatmaya devam ediyor.Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin konakladığı Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci yurdunda, Müftülüğün eğitimleri tüm hızı ile devam ediyor. Müftü Yardımcısı Derya Topalcık ile Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci yurdunda Manevi Danışmanlık yapan Tuba Hüner ve yurdun müdürü Nebahat Akdere’nin katılımı ile öğrencilerle dini konular üzerine sohbet programı gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program, bir sonraki dönemlerde tekrar yapılması için anlaşıldı.
Öğrencilere dini bilgiler aktarılıyor

Düzce Müftülüğü, üniversitede öğrenim gören öğrencilerin konakladığı Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci yurdunda öğrenciler ile bir araya gelerek, öğrencilere dini bilgiler anlatmaya devam ediyor.Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin konakladığı Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci yurdunda, Müftülüğün eğitimleri tüm hızı ile devam ediyor.

Müftü Yardımcısı Derya Topalcık ile Raziye Begüm Sultan Kız Öğrenci yurdunda Manevi Danışmanlık yapan Tuba Hüner ve yurdun müdürü Nebahat Akdere’nin katılımı ile öğrencilerle dini konular üzerine sohbet programı gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program, bir sonraki dönemlerde tekrar yapılması için anlaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.