İç organları sıfır km yapan içecek!

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 10.07.2024 - 13:03, Güncelleme: 10.07.2024 - 13:03
 

İç organları sıfır km yapan içecek!

Sirke doğal temizleyici bir madde. Sirkenin maden suyuna eklenmesi şifa dolu bir içecek elde etmeyi sağlıyor. Peki sirkeli maden suyunun faydaları neler?
Osmanlı döneminden itibaren şifa niyetine içilen maden suyu-sirke karışımı, vücudu baştan aşağıya onarıyor.Tarihin eski dönemlerinden itibaren şifa kaynağı olan ve Osmanlı'da sıkça tüketilen maden suyu-sirke karışımı, dertlere deva oluyor.Maden suyundaki mineraller ve sirkenin faydaları birleşince, tüketen zırh giymiş gibi oluyor.Saray mutfağından eksik olmayan bu lezzet, ilaç niyetine tüketiliyor. Bakın maden suyu-sirke ne işe yarıyor... 1 maden suyuna 2 kaşık sirke ekleyerek haftada 1-2 kez içebilirsiniz. Maden suyu mineral bakımından zengindir ve sindirimi kolaylaştırabilir. İçerdiği bikarbonat, mide asidini nötralize edebilir ve mide ekşimesi gibi sorunları hafifletebilir. Sirke, özellikle elma sirkesi, sindirimi teşvik eden probiyotikler içerebilir ve mide asidini artırarak sindirimi destekleyebilir. Maden suyu ve sirke karışımı vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olabilir. İçerdiği mineraller, hücre fonksiyonlarını destekler.
Sirke doğal temizleyici bir madde. Sirkenin maden suyuna eklenmesi şifa dolu bir içecek elde etmeyi sağlıyor. Peki sirkeli maden suyunun faydaları neler?

Osmanlı döneminden itibaren şifa niyetine içilen maden suyu-sirke karışımı, vücudu baştan aşağıya onarıyor.Tarihin eski dönemlerinden itibaren şifa kaynağı olan ve Osmanlı'da sıkça tüketilen maden suyu-sirke karışımı, dertlere deva oluyor.Maden suyundaki mineraller ve sirkenin faydaları birleşince, tüketen zırh giymiş gibi oluyor.Saray mutfağından eksik olmayan bu lezzet, ilaç niyetine tüketiliyor.

Bakın maden suyu-sirke ne işe yarıyor...

1 maden suyuna 2 kaşık sirke ekleyerek haftada 1-2 kez içebilirsiniz.

Maden suyu mineral bakımından zengindir ve sindirimi kolaylaştırabilir. İçerdiği bikarbonat, mide asidini nötralize edebilir ve mide ekşimesi gibi sorunları hafifletebilir.

Sirke, özellikle elma sirkesi, sindirimi teşvik eden probiyotikler içerebilir ve mide asidini artırarak sindirimi destekleyebilir.

Maden suyu ve sirke karışımı vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olabilir. İçerdiği mineraller, hücre fonksiyonlarını destekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.