Cihat Tutkun son yolculuğuna uğurlandı.

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.07.2024 - 14:28, Güncelleme: 22.07.2024 - 16:29
 

Cihat Tutkun son yolculuğuna uğurlandı.

Son vedası fotoğraf makinesi ve Düzcespor atkısı ile oldu
Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun sevenlerinin gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. Tutkun’un çok sevdiği fotoğraf makinesi ve Düzcespor atkısı ise son yolculuğunda tabutunun üzerine konuldu. Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun için Kuyumcuhacıali Mahallesi 4197. Sokakta bulunan evinin önünde helallik alındı. Ardından Tutkun’un tabutu Şehir mezarlığı yanında bulunan Şehitlik Camisine getirildi. Buradaki törene Milletvekilleri Ercan Özrtürk, Talih Özcan, Vali Selçuk Aslan, protokol üyeleri, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri, gazeteciler ile Tutkun’un sevenleri yer aldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cihat Tutkun’un cenazesi şehir mezarlığında toprağa verildi.  Fotoğraf makinesi ve Düzcespor Atkısı son yolculuğunda da yanındaydıCihat Tutkun’un yıllarca emek verdiği, gazetecilik mesleğinde kullandığı fotoğraf makinesi ve sürekli yanında yer aldığı Düzcespor’un atkısı da son yolculuğunda Tutkun’un tabutunun üzerine konuldu.
Son vedası fotoğraf makinesi ve Düzcespor atkısı ile oldu

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun sevenlerinin gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. Tutkun’un çok sevdiği fotoğraf makinesi ve Düzcespor atkısı ise son yolculuğunda tabutunun üzerine konuldu.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihat Tutkun için Kuyumcuhacıali Mahallesi 4197. Sokakta bulunan evinin önünde helallik alındı. Ardından Tutkun’un tabutu Şehir mezarlığı yanında bulunan Şehitlik Camisine getirildi.

Buradaki törene Milletvekilleri Ercan Özrtürk, Talih Özcan, Vali Selçuk Aslan, protokol üyeleri, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri, gazeteciler ile Tutkun’un sevenleri yer aldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cihat Tutkun’un cenazesi şehir mezarlığında toprağa verildi.

 Fotoğraf makinesi ve Düzcespor Atkısı son yolculuğunda da yanındaydıCihat Tutkun’un yıllarca emek verdiği, gazetecilik mesleğinde kullandığı fotoğraf makinesi ve sürekli yanında yer aldığı Düzcespor’un atkısı da son yolculuğunda Tutkun’un tabutunun üzerine konuldu.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.