Boğaziçi’nde isyan ettiren anket

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.11.2023 - 17:30, Güncelleme: 26.11.2023 - 17:36
 

Boğaziçi’nde isyan ettiren anket

Boğaziçi Beldesi’nde Belediye’nin belde halkına belediye çalışanları ile kapı kapı gezerek yaptırdığı anket, belde halkını isyan ettirdi.
Vatandaşlar, belediye çalışanları tarafından yapılan ankete itibar etmediklerini belirterek, Boğaziçi Belediyesi’nin belde halkına gözdağı vermeye çalıştığını dile getirdiler. Boğaziçi Belediyesi tarafından anket firmasına belediye başkanı anketi yaptırıldı. İddialara göre anketörlerin yanında belediye çalışanlarının da yer alması ve belde sakinlerini yönlendirmesi ise vatandaşları çileden çıkarttı. Belediye başkanı İbrahim Ercan ile birlikte 4 aday adayının aday olmak için çalıştığı beldede belediye imkanlarının kullanılmasının çileden çıkarttığı Akif Koç, sosyal medya hesabından yaptığı isyan eden paylaşımında; “Dün akşam yapılan Boğaziçi belediye başkan adayı anketine itiraz ediyorum. Seçmeli kişilerle temas kuruldu anketçilerin yanına belediyede çalışan personel ve harici kişiler vardı” ifadelerine yer verdi. Boğaziçi Beldesi’nde yapılan anketlerin tarafsızlığına sosyal medya platformundan yapılan paylaşımlarla gölge düştü.
Boğaziçi Beldesi’nde Belediye’nin belde halkına belediye çalışanları ile kapı kapı gezerek yaptırdığı anket, belde halkını isyan ettirdi.

Vatandaşlar, belediye çalışanları tarafından yapılan ankete itibar etmediklerini belirterek, Boğaziçi Belediyesi’nin belde halkına gözdağı vermeye çalıştığını dile getirdiler.  Boğaziçi Belediyesi tarafından anket firmasına belediye başkanı anketi yaptırıldı. İddialara göre anketörlerin yanında belediye çalışanlarının da yer alması ve belde sakinlerini yönlendirmesi ise vatandaşları çileden çıkarttı.

Belediye başkanı İbrahim Ercan ile birlikte 4 aday adayının aday olmak için çalıştığı beldede belediye imkanlarının kullanılmasının çileden çıkarttığı Akif Koç, sosyal medya hesabından yaptığı isyan eden paylaşımında; “Dün akşam yapılan Boğaziçi belediye başkan adayı anketine itiraz ediyorum. Seçmeli kişilerle temas kuruldu anketçilerin yanına belediyede çalışan personel ve harici kişiler vardı” ifadelerine yer verdi. Boğaziçi Beldesi’nde yapılan anketlerin tarafsızlığına sosyal medya platformundan yapılan paylaşımlarla gölge düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.