Biden çekildi, gözler Harris'te

Dünya (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.07.2024 - 10:00, Güncelleme: 22.07.2024 - 10:00
 

Biden çekildi, gözler Harris'te

ABD Başkanı Biden, baskılara daha fazla dayanamadı ve başkanlık yarışından çekildiğini açıkladı, yerine Harris'i işaret etti.
Joe Biden, yaptığı açıklamada "Her ne kadar yeniden seçilme niyetim olsa da, geri çekilip görev süremin geri kalanında yalnızca Başkanlık görevlerimi yerine getirmeye odaklanmamın partimin ve ülkemin çıkarına olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. Biden, kasım seçimlerinde Trump'a karşı yardımcısı Kamala Harris'in aday gösterilmesini istedi. Biden'in seçim sürecinde topladığı paraları kullanabilecek tek aday, yarış ortağı ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris. Harris'in aday gösterilmemesi durumunda, Demokrat Parti'nin göstereceği yeni aday, seçim kampanyası için yeniden bağış toplamak zorunda. BAŞKANLIKTAN İSTİFA ETSİN ABD Kongresi Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, "Başkanlığa aday olmaya uygun değilse, Başkan olarak hizmet etmeye de uygun değildir" dedi. HARRIS'İ YENMEK DAHA KOLAY ABD Başkan adayı Trump, Biden'ın çekilme kararının ardından "O, ülkemiz tarihindeki en kötü başkan. Başkanlık için aday olmaya uygun değildi. Doktoru ve medya da dahil, etrafındaki herkes onun başkan olamayacağını biliyordu... Harris'i yenmek, Biden'ı yenmekten daha kolay olacak" ifadelerini kullandı. TRUMP'I YENMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM Biden'ın seçimde kendi yerine Demokratlar'ın adayı olarak destekleyeceğini açıkladığı Başkan Yardımcısı Kamala Harris, aday olması durumunda Trump'ı yenmek için her şeyi yapacağını söyledi. Harris, aday olur ve seçimlerde kazanırsa ABD'nin ilk kadın başkanı olacak.
ABD Başkanı Biden, baskılara daha fazla dayanamadı ve başkanlık yarışından çekildiğini açıkladı, yerine Harris'i işaret etti.

Joe Biden, yaptığı açıklamada "Her ne kadar yeniden seçilme niyetim olsa da, geri çekilip görev süremin geri kalanında yalnızca Başkanlık görevlerimi yerine getirmeye odaklanmamın partimin ve ülkemin çıkarına olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. Biden, kasım seçimlerinde Trump'a karşı yardımcısı Kamala Harris'in aday gösterilmesini istedi. Biden'in seçim sürecinde topladığı paraları kullanabilecek tek aday, yarış ortağı ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris. Harris'in aday gösterilmemesi durumunda, Demokrat Parti'nin göstereceği yeni aday, seçim kampanyası için yeniden bağış toplamak zorunda.


BAŞKANLIKTAN İSTİFA ETSİN

ABD Kongresi Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, "Başkanlığa aday olmaya uygun değilse, Başkan olarak hizmet etmeye de uygun değildir" dedi.

HARRIS'İ YENMEK DAHA KOLAY

ABD Başkan adayı Trump, Biden'ın çekilme kararının ardından "O, ülkemiz tarihindeki en kötü başkan. Başkanlık için aday olmaya uygun değildi. Doktoru ve medya da dahil, etrafındaki herkes onun başkan olamayacağını biliyordu... Harris'i yenmek, Biden'ı yenmekten daha kolay olacak" ifadelerini kullandı.


TRUMP'I YENMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM

Biden'ın seçimde kendi yerine Demokratlar'ın adayı olarak destekleyeceğini açıkladığı Başkan Yardımcısı Kamala Harris, aday olması durumunda Trump'ı yenmek için her şeyi yapacağını söyledi. Harris, aday olur ve seçimlerde kazanırsa ABD'nin ilk kadın başkanı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.