Bengü'den botoks yorumu: "Yapay buluyorum"

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 29.01.2024 - 12:56, Güncelleme: 29.01.2024 - 12:56
 

Bengü'den botoks yorumu: "Yapay buluyorum"

Gökhan Özen ve Rafet El Roman yüzlerindeki değişikliklerle günlerce konuşulmuşlardı. Şarkıcı Bengü, bu konu hakkında yorumda bulundu. Ünlü isim, botoksu yapay bulduğunu söyledi.
Şarkıcı Bengü son dönemde gündeme gelen botokslu erkek ünlüler konusuna değindi. Evli ve iki çocuk annesi olan Bengü, Gökhan Özen ve Rafet El Roman'la gündeme gelen estetik konusuna değindi. Erkek şarkıcıların yüzlerine yaptıkları estetikler hakkında fikirleri sorulan Bengü, "Ben botoksu çok yapay buluyorum. Kaz ayaklarımı seviyorum. Yüzümü nemlendiriyorum, vitamin alıyorum. Çizgiler ile yaşlanmayı seviyorum. Erkeklere de botoks yakışmıyor. Erkekler bence yaşlandıkça daha karizmatik oluyor" diye konuştu. Gökhan Özen ve Rafet El Roman yüzlerine yaptırdıkları botoks işlemlerle geçtiğimiz haftalarda çok konuşulmuşlardı.
Gökhan Özen ve Rafet El Roman yüzlerindeki değişikliklerle günlerce konuşulmuşlardı. Şarkıcı Bengü, bu konu hakkında yorumda bulundu. Ünlü isim, botoksu yapay bulduğunu söyledi.

Şarkıcı Bengü son dönemde gündeme gelen botokslu erkek ünlüler konusuna değindi. Evli ve iki çocuk annesi olan Bengü, Gökhan Özen ve Rafet El Roman'la gündeme gelen estetik konusuna değindi.

Erkek şarkıcıların yüzlerine yaptıkları estetikler hakkında fikirleri sorulan Bengü, "Ben botoksu çok yapay buluyorum. Kaz ayaklarımı seviyorum. Yüzümü nemlendiriyorum, vitamin alıyorum. Çizgiler ile yaşlanmayı seviyorum. Erkeklere de botoks yakışmıyor. Erkekler bence yaşlandıkça daha karizmatik oluyor" diye konuştu.


Gökhan Özen ve Rafet El Roman yüzlerine yaptırdıkları botoks işlemlerle geçtiğimiz haftalarda çok konuşulmuşlardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.