Aras Bulut İynemli'ye yeni dizisinde bomba partner!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.07.2024 - 13:07, Güncelleme: 17.07.2024 - 13:07
 

Aras Bulut İynemli'ye yeni dizisinde bomba partner!

Tam üç yıl sonra yeniden ekranda yer alacak olan Aras Bulut İynemli'nin, yeni dizisindeki partneri belli oldu. Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Show TV'de yayınlanacak.
Uzun süredir ekranda herhangi bir projede rol almayan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Deha dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aras Bulut İynemli'nin Deha dizisindeki rol arkadaşıysa Devrim Özkan olacak. ARAS BULUT İYNEMLİ ÜÇ YIL SONRA EKRANA DÖNÜYOR Show TV'de yayınlanacak olan Deha dizisinde rol alacak olan isimlerin de önemli kişiler olması bekleniyor. Son olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının anlatıldığı filmde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli, tam 3 yıldır televizyonda herhangi bir projede rol almıyordu. Yeni proje, oyuncunun hayranlarını da heyecanlandırdı.
Tam üç yıl sonra yeniden ekranda yer alacak olan Aras Bulut İynemli'nin, yeni dizisindeki partneri belli oldu. Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Show TV'de yayınlanacak.

Uzun süredir ekranda herhangi bir projede rol almayan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, Deha dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aras Bulut İynemli'nin Deha dizisindeki rol arkadaşıysa Devrim Özkan olacak.

ARAS BULUT İYNEMLİ ÜÇ YIL SONRA EKRANA DÖNÜYOR
Show TV'de yayınlanacak olan Deha dizisinde rol alacak olan isimlerin de önemli kişiler olması bekleniyor.

Son olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının anlatıldığı filmde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli, tam 3 yıldır televizyonda herhangi bir projede rol almıyordu. Yeni proje, oyuncunun hayranlarını da heyecanlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.