Alina Boz Umut Evirgen ile çıktıkları balayını anlattı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.07.2024 - 15:08, Güncelleme: 02.07.2024 - 15:08
 

Alina Boz Umut Evirgen ile çıktıkları balayını anlattı

Ünlü oyuncu Alina Boz geçtiğimiz aylarda dünyaevine girdiği Umut Evirgen ile gecikmeli olarak çıktıkları balayını anlattı. Alina Boz'un mutluluğu yüzüne yansıdı.
Güzel oyuncu Alina Boz ile işletmeci Umut Evirgen geçtiğimiz Aralık ayında ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle nikah masasına oturdu. Rahatsızlıkları nedeniyle balayına çıkamayan Alina Boz ile Umut Evirgen, gecikmeli olarak Danimarka tatiline gitti. Geçtiğimiz gün bir davette boy gösteren Boz, balayının nasıl geçtiğini şu sözlerle anlattı: "Umut'la güzel bir balayı yaptık. Görmek istediğim bir sürü yer vardı, bir sürü şey vardı sağ olsun beni her yere götürdü. Güzel tatiller yaptık. Birlikte yeni şeyler keşfettik. Onun daha önce gördüğü ama benim görmediğim yerleri gösterdi. Güzel güzel gezdik."  
Ünlü oyuncu Alina Boz geçtiğimiz aylarda dünyaevine girdiği Umut Evirgen ile gecikmeli olarak çıktıkları balayını anlattı. Alina Boz'un mutluluğu yüzüne yansıdı.

Güzel oyuncu Alina Boz ile işletmeci Umut Evirgen geçtiğimiz Aralık ayında ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle nikah masasına oturdu. Rahatsızlıkları nedeniyle balayına çıkamayan Alina Boz ile Umut Evirgen, gecikmeli olarak Danimarka tatiline gitti.


Geçtiğimiz gün bir davette boy gösteren Boz, balayının nasıl geçtiğini şu sözlerle anlattı:

"Umut'la güzel bir balayı yaptık. Görmek istediğim bir sürü yer vardı, bir sürü şey vardı sağ olsun beni her yere götürdü. Güzel tatiller yaptık. Birlikte yeni şeyler keşfettik. Onun daha önce gördüğü ama benim görmediğim yerleri gösterdi. Güzel güzel gezdik."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.