Yılmaz Yıldız mazbatasını aldı. Çilimli Belediye Başkanı

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.04.2024 - 11:23, Güncelleme: 05.04.2024 - 11:23
 

Yılmaz Yıldız mazbatasını aldı. Çilimli Belediye Başkanı

Çilimli’nin yeni Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen mazbata töreninde Yıldız’ı AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, ilçe teşkilatı ve partililer yalnız bırakmadı.
31 Mart yerel seçimlerini kazanan AK Parti Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, 5 yıl boyunca ilçeyi yönetecek. Mazbata törenine katılan Milletvekili Ercan Öztürk Yıldız’a hizmet dolu bir 5 yıl dileyerek “Çilimli’de hizmete devam hemşehrilerimizin teveccühleriyle seçilen Başkanımız Yılmaz Yıldız’ın mazbatasını teslim aldı. Başkanımızı tebrik ederek güzel ve hizmet dolu bir 5 yıl geçirmesini diliyorum. Çilimli’mize hayırlı olsun. 3 dönem Belediye Başkanlığı yaparak ilçemize birçok hizmet kazandıran Muhsin Yavuz’a vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.Yıldız’da destekleri için tüm ilçe halkına teşekkür ederek, Çilimli’yi hak ettiği noktaya getirmek için çalışacaklarının altını çizdi. Yılmaz YILDIZ Kimdir? 1971 yılında düzce doğdu, ilk ve orta öğrenimimi ibrahim hoşver okulunda tamamladı.  1993 yılında askerliğimi tamamlayıp, 1993 yılında ito kilit fabrikasında çalıştı. 2009 - 2014 yıllarında belediye meclis üyeliği yaptı. 2014 yılından itibaren belediye başkan yarımcılığı görevenin yürütmekte. evli ve 3 çocuk babası. 31 Mart 20204 Yerel Seçimlerde Çilimli Belediye Başkanlığı seçimini Çilimli AKP adayı Yılmaz YILDIZ yüzde %47.49 2.392 Oy oranı ile kazandı.Çilimli'nin belediye başkanı Yılmaz YILDIZ oldu.  
Çilimli’nin yeni Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen mazbata töreninde Yıldız’ı AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, ilçe teşkilatı ve partililer yalnız bırakmadı.

31 Mart yerel seçimlerini kazanan AK Parti Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, 5 yıl boyunca ilçeyi yönetecek. Mazbata törenine katılan Milletvekili Ercan Öztürk Yıldız’a hizmet dolu bir 5 yıl dileyerek “Çilimli’de hizmete devam hemşehrilerimizin teveccühleriyle seçilen Başkanımız Yılmaz Yıldız’ın mazbatasını teslim aldı.

Başkanımızı tebrik ederek güzel ve hizmet dolu bir 5 yıl geçirmesini diliyorum. Çilimli’mize hayırlı olsun. 3 dönem Belediye Başkanlığı yaparak ilçemize birçok hizmet kazandıran Muhsin Yavuz’a vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.Yıldız’da destekleri için tüm ilçe halkına teşekkür ederek, Çilimli’yi hak ettiği noktaya getirmek için çalışacaklarının altını çizdi.

Yılmaz YILDIZ Kimdir? 1971 yılında düzce doğdu, ilk ve orta öğrenimimi ibrahim hoşver okulunda tamamladı.  1993 yılında askerliğimi tamamlayıp, 1993 yılında ito kilit fabrikasında çalıştı. 2009 - 2014 yıllarında belediye meclis üyeliği yaptı. 2014 yılından itibaren belediye başkan yarımcılığı görevenin yürütmekte. evli ve 3 çocuk babası.

31 Mart 20204 Yerel Seçimlerde Çilimli Belediye Başkanlığı seçimini Çilimli AKP adayı Yılmaz YILDIZ yüzde %47.49 2.392 Oy oranı ile kazandı.Çilimli'nin belediye başkanı Yılmaz YILDIZ oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.