Sağ şeritteki tıra tır çarptı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.05.2024 - 13:54, Güncelleme: 03.05.2024 - 16:00
 

Sağ şeritteki tıra tır çarptı

Yola düşen kupa otoyol trafiğini etkiledi.Park halindeki tıra, çarpan tırın kupası yola düştü, 1 yaralı
Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasından emniyet şeridinde park halindeki tıra seyir halindeki tır yandan çarptı. Kazada tırın kupa tabir edilen şoför mahalli yola düşerken, tır sürücüsü yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolda trafik tek şeritten verilirken bazı meraklı sürücüler ise kazayı cep telefonu ile görüntülemek için trafiği tehlikeye düşürdü. Kaza, öğlen saatlerinde Anadolu otoyolu Gümüşova Rampaları mevkiinde Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Ednan S. idaresindeki inşaat malzemeleri yüklü 24 AAN 693 plakalı tır İstanbul istikametinden Ankara istikametine giderken Gümüşova rampaları mevkiinde arızalandı. Sürücüsü tırı emniyet şeridine çekerek bakımını yapmaya çalıştı. Bu sırada aynı istikamete gitmekte olan Ömer A.’nın kullandığı 16 VU 825 plakalı tır sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki tıra yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle tırın kupa tabir edilen şoför mahalli yola düştü. Tır sürücüsü Ömer A. yaralandı.Diğer sürücülerin 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulunması ile olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.Yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahalesini yapan sağlık ekipleri daha sonra ambulans ile sürücüyü Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.Kaza nedeniyle otoyolda uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik ekipleri otoyol trafiğini uzun süre tek şeritten verdi. Kupanın başka bir tır ile yoldan kaldırılması ile trafik iki şeritten verilmeye başlandı. Meraklı sürücüler cep telefonlarına sarıldı.Otoyolda seyreden bazı sürücüler ise kazayı görüntüleyebilmek için trafiği tehlikeye soktu. Bazı sürücüler seyir halindeyken kazayı görüntülemeye çalıştı, bazı sürücüler ise araçlarını park ederek kazadan görüntü almaya çalıştı. Trafik ekipleri ise araçlarını park ederek kazayı görüntülemeye çalışan sürücülere cezai işlem uyguladı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.  
Yola düşen kupa otoyol trafiğini etkiledi.Park halindeki tıra, çarpan tırın kupası yola düştü, 1 yaralı

Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasından emniyet şeridinde park halindeki tıra seyir halindeki tır yandan çarptı. Kazada tırın kupa tabir edilen şoför mahalli yola düşerken, tır sürücüsü yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolda trafik tek şeritten verilirken bazı meraklı sürücüler ise kazayı cep telefonu ile görüntülemek için trafiği tehlikeye düşürdü.

Kaza, öğlen saatlerinde Anadolu otoyolu Gümüşova Rampaları mevkiinde Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Ednan S. idaresindeki inşaat malzemeleri yüklü 24 AAN 693 plakalı tır İstanbul istikametinden Ankara istikametine giderken Gümüşova rampaları mevkiinde arızalandı.

Sürücüsü tırı emniyet şeridine çekerek bakımını yapmaya çalıştı. Bu sırada aynı istikamete gitmekte olan Ömer A.’nın kullandığı 16 VU 825 plakalı tır sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki tıra yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle tırın kupa tabir edilen şoför mahalli yola düştü. Tır sürücüsü Ömer A. yaralandı.Diğer sürücülerin 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulunması ile olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.Yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahalesini yapan sağlık ekipleri daha sonra ambulans ile sürücüyü Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.Kaza nedeniyle otoyolda uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik ekipleri otoyol trafiğini uzun süre tek şeritten verdi. Kupanın başka bir tır ile yoldan kaldırılması ile trafik iki şeritten verilmeye başlandı.

Meraklı sürücüler cep telefonlarına sarıldı.Otoyolda seyreden bazı sürücüler ise kazayı görüntüleyebilmek için trafiği tehlikeye soktu. Bazı sürücüler seyir halindeyken kazayı görüntülemeye çalıştı, bazı sürücüler ise araçlarını park ederek kazadan görüntü almaya çalıştı. Trafik ekipleri ise araçlarını park ederek kazayı görüntülemeye çalışan sürücülere cezai işlem uyguladı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.