Türkiye İttifakı Partisi’de Keleş’e destek verecek

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 29.03.2024 - 12:11, Güncelleme: 29.03.2024 - 12:11
 

Türkiye İttifakı Partisi’de Keleş’e destek verecek

İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Keleş’e seçimlere çok az bir süre kaldığı şu günlerde destek üstüne destek yağıyor. Sinan Oğan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Türkiye İttifakı Partisi Düzce teşkilatı Mehmet Keleş’i destekleme kararı aldı.
Mahalli idareler genel seçimlerinin yapılacağı 30 Mart’ta sayılı günler kala İYİ Parti adayı Mehmet Keleş’e desteklerde artıyor. Yaptığı ziyaretlerle aylardır hallaç pamuğu gibi attığı sahalarda son dokunuşları yapan Keleş’e farklı siyasi platformlar da açık destek vermeye devam ediyor.  Türkiye İttifakı Partisi Sinan Oğan teşkilatı İl Başkanı Okan Ören, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Sert, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Cavit Sert ve Teşkilat Başkanı Tahir Kavçar ile birlikte kalabalık bir parti grubu İYİ Parti teşkilat binasında Mehmet Keleş’i ziyaret ederek desteklerini iletti. İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Teşkilat Başkanı Kadir Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Can Vural’ın hazır bulunduğu toplantıda sıcak ve samimi bir ortam oluştu. Türkiye İttifakı Partisi İl Başkanı Okan Ören yaptığı konuşmada, “ Gönüllülerimize aylar öncesinden en iyi aday ve en iyi kadroya aday çıkarmayarak destek vereceğimize söz vermiştik. Hizmet edecek kadroya destek verip Düzce için çalışacağız ve Düzce’yi metruk bir şehirden güzel bir şehir olması için el birliği ile mücadele edeceğiz. Bu mücadeleyi yapacağımız kişi ve kadrolar tarafımızca belirlendi.  36 yıllık tecrübesi ile Düzce’nin öz evladı Mehmet başkanımla görüşerek bu kararı aldık. Desteğimizi son güne bırakarak, son gülen iyi güler diyerek, ilgili yerlere 1 nisan şakası yapmak üzere bu kararı aldık. Bizi yalnız bırakmayan teşkilatıma sonsuz teşekkür ediyorum. Biz Sinan Oğan gönüllüleri olarak Sevdamız Düzce liderimiz Mehmet başkan!” dedi.
İYİ Parti belediye başkan adayı Mehmet Keleş’e seçimlere çok az bir süre kaldığı şu günlerde destek üstüne destek yağıyor. Sinan Oğan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Türkiye İttifakı Partisi Düzce teşkilatı Mehmet Keleş’i destekleme kararı aldı.

Mahalli idareler genel seçimlerinin yapılacağı 30 Mart’ta sayılı günler kala İYİ Parti adayı Mehmet Keleş’e desteklerde artıyor. Yaptığı ziyaretlerle aylardır hallaç pamuğu gibi attığı sahalarda son dokunuşları yapan Keleş’e farklı siyasi platformlar da açık destek vermeye devam ediyor. 

Türkiye İttifakı Partisi Sinan Oğan teşkilatı İl Başkanı Okan Ören, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Sert, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Cavit Sert ve Teşkilat Başkanı Tahir Kavçar ile birlikte kalabalık bir parti grubu İYİ Parti teşkilat binasında Mehmet Keleş’i ziyaret ederek desteklerini iletti. İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Teşkilat Başkanı Kadir Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Can Vural’ın hazır bulunduğu toplantıda sıcak ve samimi bir ortam oluştu.

Türkiye İttifakı Partisi İl Başkanı Okan Ören yaptığı konuşmada, “ Gönüllülerimize aylar öncesinden en iyi aday ve en iyi kadroya aday çıkarmayarak destek vereceğimize söz vermiştik. Hizmet edecek kadroya destek verip Düzce için çalışacağız ve Düzce’yi metruk bir şehirden güzel bir şehir olması için el birliği ile mücadele edeceğiz.

Bu mücadeleyi yapacağımız kişi ve kadrolar tarafımızca belirlendi.  36 yıllık tecrübesi ile Düzce’nin öz evladı Mehmet başkanımla görüşerek bu kararı aldık. Desteğimizi son güne bırakarak, son gülen iyi güler diyerek, ilgili yerlere 1 nisan şakası yapmak üzere bu kararı aldık. Bizi yalnız bırakmayan teşkilatıma sonsuz teşekkür ediyorum. Biz Sinan Oğan gönüllüleri olarak Sevdamız Düzce liderimiz Mehmet başkan!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.