Şengüloğlu ve AK Parti yönetimi kutsal emanetleri unutmadı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.04.2024 - 13:43, Güncelleme: 21.04.2024 - 13:43
 

Şengüloğlu ve AK Parti yönetimi kutsal emanetleri unutmadı

Seçim yoğunluğunun sona ermesinin ardından AK Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri kutsal emanet olarak gördükleri şehit ailelerini ziyaret etti.
Ufuk Baysan’ıın mezarında dua okuyan Şengüloğlu ve beraberindekiler, Cihan Aksarı ve Özgür Işık’ın ailelerini de ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Yoğun geçen seçim sürecinin ardından vatandaşlarla buluşmaya devam eden AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, kutsal emanet olarak gördükleri şehit ailelerini ziyaret etti. FETÖ Terör örgütü üyelerince gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan 3. Sınıf Emniyet Müdürümüz Ufuk Baysan'ı kabri başında dualarla anan Hasan Şengüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ufuk Baysan’ın babası Ramazan ve annesi Hanife Baysan’ı da evlerinde ziyaret etti.  Hasan Şengüloğlu ile beraberindekileri ayrıca 6 Eylül 2015'te Dağlıca'da terör örgütü PKK’lı teröristlerce yapılan baskında şehit olan Cihan Aksarı'nın ailesini ve 5 Şubat 2020'de Van'ın Bahçesaray ilçesinde katıldığı arama kurtarma çalışmalarında çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Özgür Işık'ın ailesini de ziyaret etti. Ailelere bir süre sohbet eden Hasan Şengüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, şahit ailelerinin de dualarını alarak ayrıldılar.
Seçim yoğunluğunun sona ermesinin ardından AK Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri kutsal emanet olarak gördükleri şehit ailelerini ziyaret etti.

Ufuk Baysan’ıın mezarında dua okuyan Şengüloğlu ve beraberindekiler, Cihan Aksarı ve Özgür Işık’ın ailelerini de ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Yoğun geçen seçim sürecinin ardından vatandaşlarla buluşmaya devam eden AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, kutsal emanet olarak gördükleri şehit ailelerini ziyaret etti.

FETÖ Terör örgütü üyelerince gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan 3. Sınıf Emniyet Müdürümüz Ufuk Baysan'ı kabri başında dualarla anan Hasan Şengüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ufuk Baysan’ın babası Ramazan ve annesi Hanife Baysan’ı da evlerinde ziyaret etti. 

Hasan Şengüloğlu ile beraberindekileri ayrıca 6 Eylül 2015'te Dağlıca'da terör örgütü PKK’lı teröristlerce yapılan baskında şehit olan Cihan Aksarı'nın ailesini ve 5 Şubat 2020'de Van'ın Bahçesaray ilçesinde katıldığı arama kurtarma çalışmalarında çığ düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Özgür Işık'ın ailesini de ziyaret etti. Ailelere bir süre sohbet eden Hasan Şengüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, şahit ailelerinin de dualarını alarak ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.