Merkür durağan, İkizler'in hayalleri suya düşüyor! Başak borçlu, Yay ex'ine dönebilir

Yaşam (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.04.2024 - 11:53, Güncelleme: 24.04.2024 - 11:53
 

Merkür durağan, İkizler'in hayalleri suya düşüyor! Başak borçlu, Yay ex'ine dönebilir

Astrolog Özlem Recep 24 Nisan 2024 günlük burçları kaleme aldı. Yengeçler patronlarıyla ters düşebilir. Teraziler ilişkilerinde geriliyor. Peki bugün burçları neler bekliyor?
24 Nisan 2024 tarihlii burç yorumlarını ünlü astrolog Özlem Recep sizler için yazdı. Yaylar eski sevgililerinden dönüş alabilirler. Oğlak burçları sıkıştıkları konularda destek görüyor. Peki bugün burçları neler bekliyor? 24 NİSAN 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI Koç: Sevgili Koç, bugün Merkür durağan pozisyondayken kendinle ilgili aldığın kararları düşünmeden açıklaman sana zarar getirebilir. İğneli operasyonlar, ateşli rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalısın. Boğa: Sevgili Boğa, bugün Merkür durağan pozisyondayken hastane ve tahlillerini ilgilendiren uzun zamandır bekleyen konular gündeminde olabilir. Ruhsal anlamda kendine özen göstermen gereken günlerden geçmektesin. İkizler: Sevgili İkizler, bugün Merkür durağan pozisyondayken hayal kurduğun pek çok konunun yıkıldığını fark edebilirsin. Doğru yerde bulunmadığın uzun zamandır içten içe hissettiğin bazı konu ve insanların bitiş döngüsü. Ruhunu yoran her kim varsa uzaklaşacaksın. Yengeç: Sevgili Yengeç, bugün Merkür durağan pozisyondayken yöneticilerinle çıkmaza girecek konuşmalardan uzak durman önemli olabilir. Dış görünüşünü etkileyecek işlemler sırasında dikkatli olmalısın. Aslan: Sevgili Aslan, eğitim ve hukuksal konularda dikkatini toparlayarak ilerlemelisin. Gün içerisinde aracında çıkabilecek arızalara karşı bakım işlemleri önemli. Hayatındaki kişinin ailesiyle çıkış yapamayacağın gerginliklere karşı da dikkat. Başak: Sevgili Başak, Merkür durağan pozisyondayken ödeyemeyeceğin maddi borçlara karşı gün içerisinde dikkatli olmalısın. İçine doğan pek çok kişinin ve olayın gerçek niyeti ortaya çıkmak üzere. Terazi: Sevgili Terazi, Merkür durağan pozisyondayken ilişkilerindeki gerginlik seni bitiş aşamasına götürebilir. Karşı tarafın niyetinin ortaya çıktığı günlerden geçmektesin. Akrep: Sevgili Akrep, Merkür durağan pozisyondayken bağışıklık sistemine karşı dikkatli olmalısın. Bazen zamansız bir zamanda yaşamak ve bulunmak ruhuna iyi gelebilir. Yay: Sevgili Yay, Merkür durağan pozisyondayken özel hayatında alacağın kararların doğru olup olmadığına dikkat etmelisin. Geri gelen birisi varsa kaderindeki kişi mi değil mi çok yakında anlayacaksın. Oğlak: Sevgili Oğlak, Merkür durağan pozisyondayken evinin içindeki arızalara karşı dikkatli olmalısın. Önemli bir rahatsızlık ya da düşüncelerinin arasından çıkamadığın durumlar için son bir iki gün. Kova: Sevgili Kova, Merkür durağan pozisyondayken kazalara karşı dikkatli olmalısın. Trafikte hız yapmamaya özen göstermelisin. Balık: Sevgili Balık, Merkür durağan pozisyondayken maddiyatla ilgili atacağın adımlarda temkinli olmalısın. Değer görmediğin konu ve kişilerden kurtuluş döngünde seni geri planda tutacak her ne varsa yol vereceğin günlerden geçmektesin.
Astrolog Özlem Recep 24 Nisan 2024 günlük burçları kaleme aldı. Yengeçler patronlarıyla ters düşebilir. Teraziler ilişkilerinde geriliyor. Peki bugün burçları neler bekliyor?

24 Nisan 2024 tarihlii burç yorumlarını ünlü astrolog Özlem Recep sizler için yazdı. Yaylar eski sevgililerinden dönüş alabilirler. Oğlak burçları sıkıştıkları konularda destek görüyor. Peki bugün burçları neler bekliyor?

24 NİSAN 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI


Koç: Sevgili Koç, bugün Merkür durağan pozisyondayken kendinle ilgili aldığın kararları düşünmeden açıklaman sana zarar getirebilir. İğneli operasyonlar, ateşli rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalısın.

Boğa: Sevgili Boğa, bugün Merkür durağan pozisyondayken hastane ve tahlillerini ilgilendiren uzun zamandır bekleyen konular gündeminde olabilir. Ruhsal anlamda kendine özen göstermen gereken günlerden geçmektesin.

İkizler: Sevgili İkizler, bugün Merkür durağan pozisyondayken hayal kurduğun pek çok konunun yıkıldığını fark edebilirsin. Doğru yerde bulunmadığın uzun zamandır içten içe hissettiğin bazı konu ve insanların bitiş döngüsü. Ruhunu yoran her kim varsa uzaklaşacaksın.

Yengeç: Sevgili Yengeç, bugün Merkür durağan pozisyondayken yöneticilerinle çıkmaza girecek konuşmalardan uzak durman önemli olabilir. Dış görünüşünü etkileyecek işlemler sırasında dikkatli olmalısın.

Aslan: Sevgili Aslan, eğitim ve hukuksal konularda dikkatini toparlayarak ilerlemelisin. Gün içerisinde aracında çıkabilecek arızalara karşı bakım işlemleri önemli. Hayatındaki kişinin ailesiyle çıkış yapamayacağın gerginliklere karşı da dikkat.


Başak: Sevgili Başak, Merkür durağan pozisyondayken ödeyemeyeceğin maddi borçlara karşı gün içerisinde dikkatli olmalısın. İçine doğan pek çok kişinin ve olayın gerçek niyeti ortaya çıkmak üzere.

Terazi: Sevgili Terazi, Merkür durağan pozisyondayken ilişkilerindeki gerginlik seni bitiş aşamasına götürebilir. Karşı tarafın niyetinin ortaya çıktığı günlerden geçmektesin.

Akrep: Sevgili Akrep, Merkür durağan pozisyondayken bağışıklık sistemine karşı dikkatli olmalısın. Bazen zamansız bir zamanda yaşamak ve bulunmak ruhuna iyi gelebilir.

Yay: Sevgili Yay, Merkür durağan pozisyondayken özel hayatında alacağın kararların doğru olup olmadığına dikkat etmelisin. Geri gelen birisi varsa kaderindeki kişi mi değil mi çok yakında anlayacaksın.

Oğlak: Sevgili Oğlak, Merkür durağan pozisyondayken evinin içindeki arızalara karşı dikkatli olmalısın. Önemli bir rahatsızlık ya da düşüncelerinin arasından çıkamadığın durumlar için son bir iki gün.

Kova: Sevgili Kova, Merkür durağan pozisyondayken kazalara karşı dikkatli olmalısın. Trafikte hız yapmamaya özen göstermelisin.

Balık: Sevgili Balık, Merkür durağan pozisyondayken maddiyatla ilgili atacağın adımlarda temkinli olmalısın. Değer görmediğin konu ve kişilerden kurtuluş döngünde seni geri planda tutacak her ne varsa yol vereceğin günlerden geçmektesin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.