En genç başkan makamını devretti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.04.2024 - 14:34, Güncelleme: 23.04.2024 - 14:34
 

En genç başkan makamını devretti

Miniklerin abisi bu defa makamında abilik yaptı. Türkiye'nin en genç belediye başkanı makamını temsili başkana bıraktı.
Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, geleceğin makam sahibi ilkokul 4. Sınıf öğrencisi Yusuf Aybars Öztürk'e makamını temsili olarak devretti.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı klasikleşen makamı çocuklara devretmeye çocukların abisi, Türkiye'nin en genç belediye başkanı Yığılca belediye başkanı Selami Savaş'ta katıldı. Belediye başkanı Savaş, makamını Yığılca Mevlana İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Yusuf Aybars Özturk'e devretti. O anları ise sosyal medya hesabından paylasan Selami Savaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. Mevlana İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Yusuf Aybars ÖZTÜRK'e Belediye Başkanlık koltuğumuzu temsili devrinin heyecanı içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. İlk başta öğrencimizin ailesini kutluyor, sınıf öğretmenimiz Seda Palavra ve okul müdürümüz Recep Altun'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Umut dolu yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz."
Miniklerin abisi bu defa makamında abilik yaptı. Türkiye'nin en genç belediye başkanı makamını temsili başkana bıraktı.

Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, geleceğin makam sahibi ilkokul 4. Sınıf öğrencisi Yusuf Aybars Öztürk'e makamını temsili olarak devretti.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı klasikleşen makamı çocuklara devretmeye çocukların abisi, Türkiye'nin en genç belediye başkanı Yığılca belediye başkanı Selami Savaş'ta katıldı.

Belediye başkanı Savaş, makamını Yığılca Mevlana İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Yusuf Aybars Özturk'e devretti. O anları ise sosyal medya hesabından paylasan Selami Savaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz.

Mevlana İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Yusuf Aybars ÖZTÜRK'e Belediye Başkanlık koltuğumuzu temsili devrinin heyecanı içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. İlk başta öğrencimizin ailesini kutluyor, sınıf öğretmenimiz Seda Palavra ve okul müdürümüz Recep Altun'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Umut dolu yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.