“Emanet emin ellerde”

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.04.2024 - 21:57, Güncelleme: 22.04.2024 - 22:23
 

“Emanet emin ellerde”

Temsili Vali çocukları unutmadı.Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamlar, geleceğin makam sahibi olan çocuklara devredilirken Düzce Valiliği’ne de temsilen ilkokul 4. Sınıf öğrencisi Elif Su Tanay oturdu.
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gelenekselleşen temsili makam devir tesliminde Düzce valiliği makamına 23 Nisan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi temsili vali Elif Su Tanay, oturdu. O anları sosyal medya hesabından “Emanet emin ellerde” başlığı ile paylaşan Vali Selçuk Aslan paylaşımı ile gönüllere girerken, paylaşımında şu ifadelere yer verdi.  İşte Vali Selçuk Aslan’ın yaptığı paylaşım ve binlerce beğeni alan ifadeleri şöyle; “Temsili Valimiz Elif Su Tanay; Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, çocukların ağlamadığı, daima mutlu olduğu bir yıl geçirmelerini dileyerek; bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerini borç bildiğini ifade etti. Temsili Valimiz Tanay, Belediyemizi arayarak, öncelikle imkânı olmayan çocuklar için sinema, tiyatro, gezi gibi etkinliklerin Belediye tarafından organize edilmesi, mahallelere oyun parkları ve eğlenceli kütüphaneler açılması talimatı verdi. Devamında temsili valimiz günün hatırasına özçekim yaparak, önemli bir karar alacağım diye temsili vilayet heyetiyle toplantı yaptı.”
Temsili Vali çocukları unutmadı.Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamlar, geleceğin makam sahibi olan çocuklara devredilirken Düzce Valiliği’ne de temsilen ilkokul 4. Sınıf öğrencisi Elif Su Tanay oturdu.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gelenekselleşen temsili makam devir tesliminde Düzce valiliği makamına 23 Nisan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi temsili vali Elif Su Tanay, oturdu. O anları sosyal medya hesabından “ Emanet emin ellerde” başlığı ile paylaşan Vali Selçuk Aslan paylaşımı ile gönüllere girerken, paylaşımında şu ifadelere yer verdi. 

İşte Vali Selçuk Aslan’ın yaptığı paylaşım ve binlerce beğeni alan ifadeleri şöyle; “Temsili Valimiz Elif Su Tanay; Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, çocukların ağlamadığı, daima mutlu olduğu bir yıl geçirmelerini dileyerek; bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerini borç bildiğini ifade etti.

Temsili Valimiz Tanay, Belediyemizi arayarak, öncelikle imkânı olmayan çocuklar için sinema, tiyatro, gezi gibi etkinliklerin Belediye tarafından organize edilmesi, mahallelere oyun parkları ve eğlenceli kütüphaneler açılması talimatı verdi. Devamında temsili valimiz günün hatırasına özçekim yaparak, önemli bir karar alacağım diye temsili vilayet heyetiyle toplantı yaptı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.