Dr. Faruk Özlü Mazbatasını Aldı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.04.2024 - 18:43, Güncelleme: 18.04.2024 - 20:14
 

Dr. Faruk Özlü Mazbatasını Aldı

AK Parti’den Düzce Belediye Başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü mazbatasını, Düzce Adliyesi’nde AK Partililerin yoğun ilgi gösterdiği törenle aldı.
Adliye çıkışın da açıklama yapan Dr. Faruk Özlü önümüzdeki 5 yılda çok büyük ve önemli hizmetlere imza atacaklarını söyleterek kazananın Düzce olduğunun altını çizdi. Seçim Kurulunun geçersiz oylara yaptıkları itirazı kabul etmediğini belirten Faruk Özlü, seçim kuruluna da sitem etti. Mazbatasına almak üzere Düzce Adliyesi’ne giden Faruk Özlü ’ye Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ak Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra alp Kocaman, yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.Adliye binası toplantı salonunda gerçekleşen mazbata töreninin ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Faruk Özlü, seçim döneminde vaat ettiği 100 projeyi hayata geçirmek için hemen çalışmalara başlayacaklarını belirterek şunları söyledi, “AK Parti grubu olarak milletvekillerimizle birlikte mazbatalarımızı aldık. Önümüzdeki 5 yıl Düzce’ye çok önemli ve büyük hizmetler yapacağız. Seçimden önce projeler kitabı yayınladık. Düzce’nin çehresini değiştirecek 100 projemiz var. Her projenin sorumlusu belli. Seçimler ile ilgili süreçte çok bir çalışma yürüttük. Bu süreçte bize destek veren Başta İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu olmak üzere, Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keşir, Milletvekilimiz Ercan Öztürk, Merkez İlçe Başkanımız Buğra Alp Kocaman’a ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalıştık. Sonuçta kazandık. Aslında Düzce. Düzce bu seçimde aklı selimle, sağduyu ile Düzce’nin 5 yılında hizmet edecek olana kadroyu belirlemiştir. Önümüzdeki 5 yıl Düzce’de güzel hizmetler yapacağız. Düzcemize hayırlı olsun” dedi. “Seçim kuruluna da küçük bir sitemin olacak” Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçersiz oyların yeniden sayılması için il seçim kuruluna başvuru yaptıklarını ancak olumsuz görüş aldıklarını belirterek şöyle konuştu, “Küçük bir serzenişte bulunmak istiyorum. Geçersiz sayılan 4 binin üzerinde oy vardı. Biz bu oyların tekrar sayılmasını istemiştik. Seçim kurulunda buna müsaade çıkmadı. Tekrar sayılması şüphelerin giderilmesi açısından daha doğru bir karar olurdu. Hakimlerimizin takdiridir.”Toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.
AK Parti’den Düzce Belediye Başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü mazbatasını, Düzce Adliyesi’nde AK Partililerin yoğun ilgi gösterdiği törenle aldı.

Adliye çıkışın da açıklama yapan Dr. Faruk Özlü önümüzdeki 5 yılda çok büyük ve önemli hizmetlere imza atacaklarını söyleterek kazananın Düzce olduğunun altını çizdi. Seçim Kurulunun geçersiz oylara yaptıkları itirazı kabul etmediğini belirten Faruk Özlü, seçim kuruluna da sitem etti.

Mazbatasına almak üzere Düzce Adliyesi’ne giden Faruk Özlü ’ye Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ak Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra alp Kocaman, yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.Adliye binası toplantı salonunda gerçekleşen mazbata töreninin ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Faruk Özlü, seçim döneminde vaat ettiği 100 projeyi hayata geçirmek için hemen çalışmalara başlayacaklarını belirterek şunları söyledi, “AK Parti grubu olarak milletvekillerimizle birlikte mazbatalarımızı aldık.

Önümüzdeki 5 yıl Düzce’ye çok önemli ve büyük hizmetler yapacağız. Seçimden önce projeler kitabı yayınladık. Düzce’nin çehresini değiştirecek 100 projemiz var. Her projenin sorumlusu belli. Seçimler ile ilgili süreçte çok bir çalışma yürüttük. Bu süreçte bize destek veren Başta İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu olmak üzere, Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keşir, Milletvekilimiz Ercan Öztürk, Merkez İlçe Başkanımız Buğra Alp Kocaman’a ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalıştık. Sonuçta kazandık. Aslında Düzce. Düzce bu seçimde aklı selimle, sağduyu ile Düzce’nin 5 yılında hizmet edecek olana kadroyu belirlemiştir. Önümüzdeki 5 yıl Düzce’de güzel hizmetler yapacağız. Düzcemize hayırlı olsun” dedi.

“Seçim kuruluna da küçük bir sitemin olacak”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçersiz oyların yeniden sayılması için il seçim kuruluna başvuru yaptıklarını ancak olumsuz görüş aldıklarını belirterek şöyle konuştu, “Küçük bir serzenişte bulunmak istiyorum. Geçersiz sayılan 4 binin üzerinde oy vardı. Biz bu oyların tekrar sayılmasını istemiştik. Seçim kurulunda buna müsaade çıkmadı. Tekrar sayılması şüphelerin giderilmesi açısından daha doğru bir karar olurdu. Hakimlerimizin takdiridir.”Toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.