Çocukların Selami Abisinden coşkulu bayram programı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.04.2024 - 15:34, Güncelleme: 21.04.2024 - 15:57
 

Çocukların Selami Abisinden coşkulu bayram programı

Belediye Başkanı Savaş, bu defa çocuklar için harekete geçti
Yığılca’da belediye başkanı seçildikten sonra çalışmalara hızlı başlayan ve hem vatandaşlarla kurduğu diyalogla hem de ilçede yaptığı çalışmalarla çok kısa sürede gönüllere giren Yığılca belediye başkanı Selami Savaş, 23 Nisan’da çocukları da unutmadı.Çocukların Selami abisi ilçede 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nda çocukların coşkusuna düzenlenen belediye programıyla ortak olacak. Yığılca Belediye Başkanlığı’na seçimlerin hemen ardından başlayan, mazbatasını alır almazda ilçe merkezindeki düzenleme ve güzelleştirme çalışmalarına hız veren Belediye Başkanı Selami Savaş, 23 Nisan’ı da unutmadı. Seçim döneminde çocuklarla kurduğu samimi diyalog ile ilçe çocuklarının Selami abisi olan Selami Savaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda coşkuya ortak olacak. Yığılca Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kutlama programında çocuklar ve aileleri Yığılca Şehir Parkında palyaçolarla, sihirli çizgi film karakterleriyle, sihirbazlarla eğlenecek. 23 Nisan’da düzenlenecek program Yığılca Şehir Parkında olacak.
Belediye Başkanı Savaş, bu defa çocuklar için harekete geçti

Yığılca’da belediye başkanı seçildikten sonra çalışmalara hızlı başlayan ve hem vatandaşlarla kurduğu diyalogla hem de ilçede yaptığı çalışmalarla çok kısa sürede gönüllere giren Yığılca belediye başkanı Selami Savaş, 23 Nisan’da çocukları da unutmadı. Çocukların Selami abisi ilçede 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nda çocukların coşkusuna düzenlenen belediye programıyla ortak olacak. Yığılca Belediye Başkanlığı’na seçimlerin hemen ardından başlayan, mazbatasını alır almazda ilçe merkezindeki düzenleme ve güzelleştirme çalışmalarına hız veren Belediye Başkanı Selami Savaş, 23 Nisan’ı da unutmadı. Seçim döneminde çocuklarla kurduğu samimi diyalog ile ilçe çocuklarının Selami abisi olan Selami Savaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda coşkuya ortak olacak. Yığılca Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kutlama programında çocuklar ve aileleri Yığılca Şehir Parkında palyaçolarla, sihirli çizgi film karakterleriyle, sihirbazlarla eğlenecek. 23 Nisan’da düzenlenecek program Yığılca Şehir Parkında olacak.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.