BAMYAD bu defa çocukları sevindirdi

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.04.2024 - 15:18, Güncelleme: 22.04.2024 - 15:18
 

BAMYAD bu defa çocukları sevindirdi

Bağımlılıkla Mücadele Yardımlaşma Arama Kurtarma Derneği BAMYAD 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi yaptığı etkinlikle köy okullarındaki çocukları sevindirdi. BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, hediye paketleri ile birlikte meyve sepetlerini ve Düzce’nin fındığını miniklere dağıtarak erken bayram kutlaması yaptı.
Düzce’de hem zararlı bağımlılıklarla mücadele ederken yarıma ihtiyacı olanlara da başta barınma olmak üzere birçok konuda yardımcı olan aynı zamanda da bünyesinde bulunan arama kurtarma ekipleriyle hayatlara dokunan BAMYAD, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde köy okullarındaki öğrencileri de unutmadı. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Nagehan Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri Beyköy’de bulunan Ömer Dinçer İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere tohumlu kalemlerinde içinde bulunduğu hediye paketleri veren BAMYAD üyeleri, ayrıca öğrencilere meyve sepetlerinin yanı sıra Çilimli Yel Değirmeni Fırın Kırım Atölyesi tarafından hediye edilen fındık paketlerini ve dernek başkanı Nagehan Yavuz’un kendi emekleriyle yaptığı hayvan biblolarından oluşan hediyeleri de verdiler.  Yapılan organizasyonda konuşan BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz; “Dünya üzerinde sadece Türkiye’de çocuklarımızın kutladığı bayram dolayısıyla miniklerimizi unutmamak onların bayramını kutlamak için geldik. BAMYAD olarak mümkün olduğunca milli ve dini günlerimizi yaptığımız toplumsal farkındalık etkinlikleriyle Düzcelilerle birlikte kutlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Düzceli çocuklarımızın da bayramında yanlarında olmak onların bu coşkusuna ortak olmak istedik. Bu vesileyle Dünyada il defa çocuklarına bayram hediye eden başta Gazi Mustafa Kelam Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere cennet vatanımızı bizlere hediye eden aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ruhları şaad olsun” dedi.
Bağımlılıkla Mücadele Yardımlaşma Arama Kurtarma Derneği BAMYAD 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi yaptığı etkinlikle köy okullarındaki çocukları sevindirdi. BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, hediye paketleri ile birlikte meyve sepetlerini ve Düzce’nin fındığını miniklere dağıtarak erken bayram kutlaması yaptı.

Düzce’de hem zararlı bağımlılıklarla mücadele ederken yarıma ihtiyacı olanlara da başta barınma olmak üzere birçok konuda yardımcı olan aynı zamanda da bünyesinde bulunan arama kurtarma ekipleriyle hayatlara dokunan BAMYAD, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde köy okullarındaki öğrencileri de unutmadı.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Nagehan Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri Beyköy’de bulunan Ömer Dinçer İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarette öğrencilere tohumlu kalemlerinde içinde bulunduğu hediye paketleri veren BAMYAD üyeleri, ayrıca öğrencilere meyve sepetlerinin yanı sıra Çilimli Yel Değirmeni Fırın Kırım Atölyesi tarafından hediye edilen fındık paketlerini ve dernek başkanı Nagehan Yavuz’un kendi emekleriyle yaptığı hayvan biblolarından oluşan hediyeleri de verdiler.

 Yapılan organizasyonda konuşan BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz; “Dünya üzerinde sadece Türkiye’de çocuklarımızın kutladığı bayram dolayısıyla miniklerimizi unutmamak onların bayramını kutlamak için geldik. BAMYAD olarak mümkün olduğunca milli ve dini günlerimizi yaptığımız toplumsal farkındalık etkinlikleriyle Düzcelilerle birlikte kutlamaya çalışıyoruz.

Bu kapsamda Düzceli çocuklarımızın da bayramında yanlarında olmak onların bu coşkusuna ortak olmak istedik. Bu vesileyle Dünyada il defa çocuklarına bayram hediye eden başta Gazi Mustafa Kelam Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere cennet vatanımızı bizlere hediye eden aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ruhları şaad olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.