23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.04.2024 - 13:48, Güncelleme: 23.04.2024 - 13:55
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Düzce’de coşku içinde yapıldı.
Çocuklar, Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait halk oyunlarını sergilerken büyükler ise gösterileri büyük beğeni ile izledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ve egemenliğin millete verilmesinin 104. yılı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Düzce’de coşku ile kutladı. Anıtpark meydanında Atatürk Anıtına çelenk koyulması ile başlayan kutlama programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden törenler, Bahçeşehir Spor salonunda devam etti. Buradaki gösterilerde ise İlk ve ortaokul öğrencileri, Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait halk oyunlarını sergiledi. Gösterilerde ayrıca Uzakdoğu sporlarını yapan aralarında milli sporcularında yer aldığı minik sporcular, taekwondo gösterisi yaptı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gün boyunca yapılacak etkinliklerle kutlanmaya devam edecek.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Düzce’de coşku içinde yapıldı.

Çocuklar, Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait halk oyunlarını sergilerken büyükler ise gösterileri büyük beğeni ile izledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ve egemenliğin millete verilmesinin 104. yılı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Düzce’de coşku ile kutladı. Anıtpark meydanında Atatürk Anıtına çelenk koyulması ile başlayan kutlama programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ardından İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden törenler, Bahçeşehir Spor salonunda devam etti. Buradaki gösterilerde ise İlk ve ortaokul öğrencileri, Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait halk oyunlarını sergiledi. Gösterilerde ayrıca Uzakdoğu sporlarını yapan aralarında milli sporcularında yer aldığı minik sporcular, taekwondo gösterisi yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gün boyunca yapılacak etkinliklerle kutlanmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.