Kumar baskını!

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.03.2025 - 00:57, Güncelleme: 23.03.2025 - 00:57
 

Kumar baskını!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kahvehanede kumar oynayan 6 kişiye 55 bin 482 TL para cezası kesildi.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, kumar oynamak için yer ve imkan sağlayanları engellemek için çalışma başlattı. Dün yapılan çalışmalarda Gölcük'te bulunan kahvehanede denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde N.Ç. isimli şahsın kumar oynattığı tespit edildi. N.Ç. hakkında adli işlem başlatılırken, kumar oynayan 6 şahıs hakkında 55 bin 482 TL para cezası kesildi.Kumardan elde edildiği düşünülen 9 bin 600 TL paraya da el konuldu.
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kahvehanede kumar oynayan 6 kişiye 55 bin 482 TL para cezası kesildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, kumar oynamak için yer ve imkan sağlayanları engellemek için çalışma başlattı.

Dün yapılan çalışmalarda Gölcük'te bulunan kahvehanede denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde N.Ç. isimli şahsın kumar oynattığı tespit edildi. N.Ç. hakkında adli işlem başlatılırken, kumar oynayan 6 şahıs hakkında 55 bin 482 TL para cezası kesildi.Kumardan elde edildiği düşünülen 9 bin 600 TL paraya da el konuldu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.