YER-SİS Platformu bilgilendirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2022 - 11:26, Güncelleme: 22.03.2022 - 11:26
 

YER-SİS Platformu bilgilendirildi

YER-SİS Platformu bilgilendirildi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye’de Ketsel ve Kırsal yerleşim Sistemleri araştırması (YER-SİS) platformu bilgilendirme toplantısı Düzce’de gerçekleştirildi.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ve Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirilen YER-SİS platformunun bilgilendirme toplantısı Düzce’de yapıldı. Türkiye’de kentsel ve kırsal yerleşim sistemleri araştırması kapsamında Düzce’nin alanlarının araştırılması için ilgili kurumların katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya Vali Cevdet Atay başkanlık etti. Toplantıya ayrıca Vali yardımcısı Süleyman Hurrem Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, İlçe kaymakamları, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ilçe ve belde belediye başkanları ve ilgili kurum ile kuruluş temsilcileri katılım sağladı.
YER-SİS Platformu bilgilendirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye’de Ketsel ve Kırsal yerleşim Sistemleri araştırması (YER-SİS) platformu bilgilendirme toplantısı Düzce’de gerçekleştirildi.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ve Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirilen YER-SİS platformunun bilgilendirme toplantısı Düzce’de yapıldı.

Türkiye’de kentsel ve kırsal yerleşim sistemleri araştırması kapsamında Düzce’nin alanlarının araştırılması için ilgili kurumların katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya Vali Cevdet Atay başkanlık etti. Toplantıya ayrıca Vali yardımcısı Süleyman Hurrem Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, İlçe kaymakamları, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ilçe ve belde belediye başkanları ve ilgili kurum ile kuruluş temsilcileri katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.