Büfede meşrubat şişelerinin ve sigara paketlerinin arkasından uyuşturucu çıktı!

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.09.2024 - 18:21, Güncelleme: 20.09.2024 - 18:21
 

Büfede meşrubat şişelerinin ve sigara paketlerinin arkasından uyuşturucu çıktı!

Büfede meşrubat şişelerinin ve sigara paketlerinin arkasından uyuşturucu çıktı.Uyuşturucu ele geçirildi 1 kişi tutuklandı
Düzce Kent merkezinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda bir büfede meşrubat şişelerinin ve sigara paketlerinin arkasından uyuşturucu madde ele geçirildi. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Eski Bolu Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede, uyuşturucu madde satışı yapıldığı yönünde bilgi elde edilmesi sonucu şüpheli T.Y.’ye (44) ait işyerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramada; 800 gram Metamfetamin, 2 bin 628 adet Extacy Hap, 3 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınan şüpheli Düzce Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
Büfede meşrubat şişelerinin ve sigara paketlerinin arkasından uyuşturucu çıktı.Uyuşturucu ele geçirildi 1 kişi tutuklandı

Düzce Kent merkezinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda bir büfede meşrubat şişelerinin ve sigara paketlerinin arkasından uyuşturucu madde ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Eski Bolu Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede, uyuşturucu madde satışı yapıldığı yönünde bilgi elde edilmesi sonucu şüpheli T.Y.’ye (44) ait işyerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramada; 800 gram Metamfetamin, 2 bin 628 adet Extacy Hap, 3 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınan şüpheli Düzce Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.