Sağlık için sağlıklı temas

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2022 - 13:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 13:14
 

Sağlık için sağlıklı temas

Sağlık için sağlıklı temas
Düzce Sağlık Müdürlüğü’nün Sağlık İçin Sağlıklı Temas konulu eğitim programı Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapıldı.Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın destekleri ve Sağlık Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Düzce’de kamu sağlık tesislerinde hasta ve çalışan memnuniyetine dayalı hizmet sunumunun güçlendirilmesi amacı ile sağlık çalışanlarına yönelik planlanan Sağlık İçin Sağlıklı Temas iletişim becerileri konulu eğitim programı Atatürk Devlet Hastanesi’nde devam edildi. Atatürk Devlet Hastanesi toplantı salonunda Halk Sağlı Hizmetleri Başkanlığı'nda görevli sosyal çalışmacı Feride Selvi, Psikologlar Zeynep Alçelik Uran ve Hatice Günleri tarafından gerçekleştirilen eğitim programında, hastane de görevli personellere kişinin kendi ile kurduğu temas, kişinin çevresi ile kurduğu teması, kurumsal temas ve algı, empati ve dinlenme, zor hastaya yaklaşık becerilerinin geliştirilmesi, iletişim ve uyum konularında eğitim verildi.
Sağlık için sağlıklı temas

Düzce Sağlık Müdürlüğü’nün Sağlık İçin Sağlıklı Temas konulu eğitim programı Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapıldı.Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın destekleri ve Sağlık Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Düzce’de kamu sağlık tesislerinde hasta ve çalışan memnuniyetine dayalı hizmet sunumunun güçlendirilmesi amacı ile sağlık çalışanlarına yönelik planlanan Sağlık İçin Sağlıklı Temas iletişim becerileri konulu eğitim programı Atatürk Devlet Hastanesi’nde devam edildi.

Atatürk Devlet Hastanesi toplantı salonunda Halk Sağlı Hizmetleri Başkanlığı'nda görevli sosyal çalışmacı Feride Selvi, Psikologlar Zeynep Alçelik Uran ve Hatice Günleri tarafından gerçekleştirilen eğitim programında, hastane de görevli personellere kişinin kendi ile kurduğu temas, kişinin çevresi ile kurduğu teması, kurumsal temas ve algı, empati ve dinlenme, zor hastaya yaklaşık becerilerinin geliştirilmesi, iletişim ve uyum konularında eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.