Koca Yürekli DÜZCE AFAT Gönülleri yardım için Antalya Manavgat'ta

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2021 - 18:56, Güncelleme: 03.08.2021 - 18:56
 

Koca Yürekli DÜZCE AFAT Gönülleri yardım için Antalya Manavgat'ta

Koca Yürekli DÜZCE AFAT Gönülleri yardım için Antalya Manavgat'ta
Düzce Afet Gönüllülerinden Antalya Manavgat'taki yangın için dün gece saatlerinde yola çıkmıştı.Ormanları yanan bölgeler için yardım kampanyası başlatan Düzce’deki arama kurtarma dernekleri ve STK’lar, yangınlar sebebiyle yem bulmakta zorlanan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için saman topladı. Toplanan samanlar ve yardım malzemeleri, kamyonlara yüklenerek Yangın bölgesi Manavgat Antalya için yola çıkıldı. Akdeniz ve Ege bölgesindeki orman yangınlarının ardından harekete geçen Düzce’de ki yardım ve arama kurtarma dernekleri kampanya düzenleme yaptı. Bölgede evi yanan ailelerin kullanımı için gereken giysi, çocuk bezi, çocuk maması, ayakkabı, terlik, battaniye ve su toplayan dernek üyeleri, ayrıca yanan ormanlarla birlikte yem bulmakta zorlanan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için de saman topladı. Toplanan yardım malzemeleri ve saman balyalarını kamyonlara yükleyen Düzce Afet Gönüllüleri (AFGD), Ulusal Keşif Arama Kurtarma Araştırma Derneği ile Düzce Sevdalıları Yardım Derneği üyeleri, yardımları orman yangınlarının yaşandığı bölgeye ulaştırmak için yola çıktı. 6 araç ve 30 kişilik ekip ile yola çıkan dernekler, toplanan yardımları orman yangınlarının bulunduğu Antalya Manavgat ilçesinde evleri yanan ailelere ulaştırmak için Antalya'ya iniş yaptılar.Düzenlemeler yapıldıktan sonra ihtiyaç sahiplerine verilecek.
Koca Yürekli DÜZCE AFAT Gönülleri yardım için Antalya Manavgat'ta

Düzce Afet Gönüllülerinden Antalya Manavgat'taki yangın için dün gece saatlerinde yola çıkmıştı.Ormanları yanan bölgeler için yardım kampanyası başlatan Düzce’deki arama kurtarma dernekleri ve STK’lar, yangınlar sebebiyle yem bulmakta zorlanan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için saman topladı. Toplanan samanlar ve yardım malzemeleri, kamyonlara yüklenerek Yangın bölgesi Manavgat Antalya için yola çıkıldı.

Akdeniz ve Ege bölgesindeki orman yangınlarının ardından harekete geçen Düzce’de ki yardım ve arama kurtarma dernekleri kampanya düzenleme yaptı. Bölgede evi yanan ailelerin kullanımı için gereken giysi, çocuk bezi, çocuk maması, ayakkabı, terlik, battaniye ve su toplayan dernek üyeleri, ayrıca yanan ormanlarla birlikte yem bulmakta zorlanan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için de saman topladı. Toplanan yardım malzemeleri ve saman balyalarını kamyonlara yükleyen Düzce Afet Gönüllüleri (AFGD), Ulusal Keşif Arama Kurtarma Araştırma Derneği ile Düzce Sevdalıları Yardım Derneği üyeleri, yardımları orman yangınlarının yaşandığı bölgeye ulaştırmak için yola çıktı. 6 araç ve 30 kişilik ekip ile yola çıkan dernekler, toplanan yardımları orman yangınlarının bulunduğu Antalya Manavgat ilçesinde evleri yanan ailelere ulaştırmak için Antalya'ya iniş yaptılar.Düzenlemeler yapıldıktan sonra ihtiyaç sahiplerine verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.